IRC-Galleria

Juhannus 2012Lauantai 23.06.2012 18:39

Eilen tosiaan juhlittiin hieman Juhannusta kavereiden kanssa. Tai no, ei siinä ollu ku minä, Jonna ja Heta aluks. Sitte ilta eteni, siihen pöllähti Niko, Juuso ja Joonas. Sitte tais meno riistäytyä käsistä. Joo, no siis yks Jonnan isän viinapullo hajos, pojaty kaatu puskaan med Heta. Sitte Heta sai haavan varpaaseen, Juuso sai päähän haavan. Sitte koko taloo oli veres, kiitos Hetan! :)

No sit ku poikien piti lähtiä, me lähettiin saattaan tai jotain, niin jäätin tavallaan kiinni, ku Heta fiksusti salaa juomas, ja sitte jouduttiin meille ja kaikki rupes rääkymään, kännis ku oltiin. Äitee ja Mäksäki oli kännis, ja koko jen gi itki, paitsi ei Mäksä. SSe vaan vittuuli.

Kerrottiin siinä sitte kaikki äiteelle, mun mies murheet, jotka ovat olemattomia, koska ku mä soitin yhelle ihmiselle, niin se sano puhelimessa että turpa kiinni, mä luulin alusk että se sano mulle, mutta myöhemmin tajusin,e ttä se sano sen kaverille. No siinä ennen k utajusin, niin puhelin lensi seinään ja meni palooksi. Hehheh.

Yöllä oli vitun moinen migreeni ja huono olo. Ai niin, nähtiin muuten yks Jaakko, mun entinen ihasdtus. Komee se on vieläki mutta silti, ymmärrät mitä tarkoitan. :D

Joo,e ttä sellanen tyttöjen Juhannus tällä kertaa. Ensi vuotta odotellessa, ku silloon ollaan jo 18, päsätään Moosee vittu vetämään lärät! ;) <3

KIITOS KAIKILLE OSAA OTTANEILLE RAKKAILLE! :)<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.