IRC-Galleria

Oonko mää ihan pöpi??Maanantai 26.11.2012 20:05

Musta tuntuu, että mä oon sekoamassa. :D

No ei, ku mä yhtäkkiä tässä alin miettiä sitä, kun yhdeksännellä luokalla me saatiin valita mihin kouluun mennään tutustumaan päiväksi.
Mä menin Ilmajoen TAIKUun (jossa nykyään myös opiskelen). Mä yritin vaihtaa viime tingassa tutustumis paikkaa Seinäjokeen, mutta se ei onnistunut.

Aloin miettiä, että millaista mun elämä nyt olisi? Mä en ehkä olisi hakenut ykkösvaihtoehdolla Ilmajoelle, eli en olisi päässyt tänne ollenkaan, ja pisteiden mukaan mä en päässyt Seinäjoelle. Eli mitä mä nyt tekisin?

Mä ehkä en olisi lintsannut, mä en ehkä olisi rakastunut One Directioniin, mä en ehkä olisi pilannut mun viime kesää totaalisesti, mä en ehkä katuisi päätöstäni, mikä se sitten olisikaan ollut...

Ja mä en ehkä olisi näin läheinen Jonnan (mun paras ystävä) kanssa jos en olisi täällä, ja se ei olisi täällä, ja jos mä olisi jossain muualla.

Mun elämä olisi jotain ihan muuta, mutta mitä?? Tuohon kysymykseen mä mietin koko ajan vastausta! Mä en ehkä olisi ikinä saanut tietää, että Jonnakin tykkää One Deestä, eikä me ehkä oltais tehty niitä kaikkia typeriä tempauksia, mitä me tehtiin viime kesänä...

Joo, tälläistä mä mietin kun yksin istun Ilmajoen asuntolassa tietokoneen äärellä...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.