IRC-Galleria

NylonNinja

NylonNinja

Niinpä niin

Wikipediaa :DTorstai 31.05.2007 19:16

Wikipedian satunnaisista artikkeleista tällasta.

01. Mitä pelkäät?
Miilunrantaa :D . Miiluranta on kylä Kärsämäen kunnassa Pohjois-Pohjanmaalla, ja se on Kärsämäen kylistä nuorin. Maatalousvaltainen kylä rakennettiin vasta sotien jälkeen keskelle korpea Kärsämäenjoen rantamille mm. evakkoja varten uudisrakennusalueena, ja se onkin Suomen suurimpia noihin aikohin syntyneitä kyliä. Noin 300 asukkaan kylällä on toiminut kyläkoulu, joka kuitenkin lakkasi toimimasta syksyllä 2006. Kylän kyläkirja kulkee nimellä "Kylä keskelle korpea


02. Mitä ottaisit mukaasi autiolle saarelle?
Jaime Nunón (xD).(8. syyskuuta 1824, Girona - 18. heinäkuuta 1908, New York) oli katalonialainen säveltäjä ja kapellimestari. Hän sävelsi muun muassa Meksikon kansallislaulun, Mexicanos, al grito de guerran.


03. Mitä haluaisit häälahjaksi?
Agostinho Neton.oli angolalainen poliitikko ja runoilija, joka toimi vuosina 1975–1979 maansa ensimmäisenä presidenttinä. Hänen syntymäpäivänsä on Angolassa virallinen juhlapäivä.(8D ei saatana )


04. Mitä palvot?
Merguisaaria :D .Merguisaaret ovat Myanmarille kuuluva saaristo Taka-Intian länsirannikolla. Saaristoon kuuluu yli 800 pääasiassa kalkkikivestä ja graniitista koostuvaa saarta, joiden pinta-ala vaihtelee hyvin pienistä yli sadan neliökilometrin suuruisiin. Rannikot koostuvat hiekkarannoista, kallioisista niemistä ja lahdista sekä paikoin mangrovekasvillisuudesta. Saarellä elää lukuisia eläinlajeja, muun muassa hirvieläimiä, norsuja, apinoita, tiikereitä ja villisikoja

05. Salainen fetissisi?
Anders Wilhelm Ingman 8DD.oli suomalainen teologi ja suomenkielisen eksegetiikan kehittäjä. Hän toimi Keisarillisen Aleksanterin-Yliopiston eksegetiikan professorina vuosina 1864–1877. Hän liittyi ensin herännäisyyteen, myöhemmin hän oli beckiläinen.

06. Mistä näet unta ensi yönä?
Perthistä (Länsi Australia).Perth on Länsi-Australian osavaltion pääkaupunki Australian länsirannikolla. Kaupungissa asuu noin 1,4 miljoonaa ihmistä, eli lähes kolme neljäsosaa osavaltion väestöstä. Se on Australian neljänneksi suurin kaupunki Sydneyn, Melbournen ja Brisbanen jälkeen. Perthiä on sanottu maailman eristyneimmäksi pääkaupungiksi; sieltä on pitkä matka sekä Australian muihin suurkaupunkeihin, että muiden maiden keskuksiin.


07. Mitä ostaisit, jos sinulla olisi varaa?
Analyyttisen geometrian (sure :D) Analyyttinen geometria on geometrian osa-alue, joka soveltaa geometristen ongelmien ratkaisemiseen matemaattista analyysiä ja algebraa. Geometriset ongelmat saadaan muutettua algebrallisiksi yhtälöiksi ottamalla käyttöön ns. karteesinen koordinaatisto. Koordinaatiston otti käyttöön ranskalainen Rene Descartes (Cartesius) vuonna 1637 teoksessaan "Metodin esitys: Optiikka, Meteorologia, Geometria". Teoksen ansiosta Descartesia pidetään nykyisin analyyttisen geometrian perustajana.


08. Mistä aiheesta kirjoittaisit kirjan?
Pohjolan Osake-Pankkista.oli 1916 perustettu liikepankki jolla oli yli 30 sivukonttoria Pohjois-Suomessa. Pohjolan Osake-Pankki oli mukana yhdessä Tampereen Osake-Pankin ja Länsi-Suomen Osake-Pankin kanssa perustamassa Maakuntain Keskus-Pankki Oy:tä 1918 mutta myi Keskus-Pankin osakkeet 1929 eikä mennyt mukaan pankkifuusioon jossa syntyi Maakuntain Pankki Oy.


09. Mitä keräilet?
Sojuz 24:iä.Soyuz 24 oli Neuvostoliiton Sojuz-lento Saljut 5 eli Almaz 3-avaruusasemalle.

10. Mihin paras muistosi liittyy?
Palveluksessanne Miss Daisy leffaan :D.Elokuva kertoo vanhasta eteläyhdysvaltalaisesta juutalaisesta naisesta (Tandy) ja tämän autonkuljettajasta (Freeman) suhteesta usean vuoden ajalta. Tarina kerrotaan autonkuljettajan näkökulmasta.


11. Turhin tietämäsi asia?
Ryssä.on vanha, lähinnä venäläistä tarkoittava, nykyisin halventava[1] sana. Arkipäivän rasistisessa kielenkäytössä ryssiksi luetaan toisinaan myös mm. inkerinsuomalaiset, ukrainalaiset, valkovenäläiset ja nykyisin harvemmin virolaiset. Alun perin sanaa on käytetty yleensä ortodokseista, kuten (itä)karjalaisista (esim. "laukkuryssä", kauppamies). Ryssäksi nimittelyä pidetään Suomessa nykyään venäläisiin kohdistuvana rasismina. Ryssäviha synnytettiin nykykäsityksen mukaan lähinnä itsenäistymisen alkuaikoina

12. Mistä aiheesta puhut kaikkein mieluiten?
Ally McCoist (ei saatana :D). on skotlantilainen entinen jalkapalloilija, pelipaikaltaan hyökkääjä

13. Minkä asian parissa tulet työskentelmään/työskentelet ammatissasi?
Kymin.on Suomen entinen kunta ja nykyisin osa Kotkan kaupunkia. Kymi perustettiin Pyhtään pitäjän kappeliseurakunnaksi vuonna 1442 ja se itsenäistyi omaksi seurakunnakseen vuonna 1642.

14. Mikä saa sinut aina nauramaan?
Horoskooppi (8D)

15. Entä itkemään?
Eamon.on yhdysvaltalainen pop/R&B-laulaja ja lauluntekijä. Hän on parhaiten tunnettu hitistään "Fuck It (I Don't Want You Back)" vuodelta 2004.

16. Mikä oli ensimmäinen asia, jonka näit herätessäsi?
Toni Sihvonen (eeeeeei helevetti :D).on suomalainen jääkiekkoilija, jonka nykyinen seura on Pelicans. Hänen pelipaikkansa on keskushyökkääjä; nykyään hän pelaa lähinnä puolustavassa kentässä

17. Mitä sinulla on taskuissasi?
Tangonsaari :D.on Iijoen suiston Natura-alueeseen kuuluva ja alueen suurin saari Iijoen etelärannalla Iin kunnassa Perämerellä. Saarella sijaitsevat Alarannan kylään kuuluvat Maa-Klaaman ja Tupakkaperän kulmakunnat

18. Mikä voisi korvata sinut ilman, että kukaan huomaisi?
Roald Dahl.oli Britanniassa norjalaisille vanhemmille syntynyt kirjailija, joka kirjoitti sekä lapsille että aikuisille. Hänet tunnetaan usein humoristisesta tyylistään.(Kirjoitti Jali ja Suklaatehdas)

19. Mitkä olivat ensimmäiset sanasi?
Machiavellismi. (:D:D:D)

20. Minkä kanssa sinut tullaan hautaamaan?
Nokia N92:n.(8D)

21. Mitä sinulla on piilossa yöpöytäsi laatikossa?
Under the Pink.amerikkalaisen laulajan ja pianistin Tori Amosin 1994 ilmestynyt levy.

22. Mitä rakastat eniten maailmassa?
Jooniaa (:D).oli antiikin kreikkalainen joonialaisten siirtokuntien alue Vähän-Aasian länsirannikolla ja sen edustalla olevilla saarilla.

23. Mistä aiheesta tekisit kappaleen euroviisuihin?
Kevätpiiposta (voi vittu :D)Kevätpiippo (Luzula pilosa) on aikaisin keväällä kukkiva vaatimaton monivuotinen vihviläkasvi.

24. Mitä näet tällä hetkellä ikkunasta?
Polyvinyylikloridin.on laajalti käytetty muovi. Voitoissa mitaten se on yksi kemianteollisuuden arvokkaimmista tuotteista

25. Mikä sinä todella olet?
Sarah Knauss.(on yksi historian vanhimmista ihmisistä, joiden iästä on saatavilla varmaa tietoa. Hän oli vanhin elossa oleva ihminen huhtikuusta 1998 kuolemaansa 119-vuotiaana. Hän on Yhdysvaltain kaikkien aikojen vanhin ihminen.)

:D:D kokeilkaa ittekki!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.