IRC-Galleria

NylonNinja

NylonNinja

Niinpä niin

RIPARIII!(hullua!)Lauantai 16.06.2007 22:22

Olemme siis Essin (istuu vieressä) kanssa olleet Heinuvaaran SUUR riparilla.Ainoa laatuaan historiassamme. Kummiskin olemme muuttuneet metsänpeikoiksi ja oli hauskaa. tässä viikon kuulumiset!(lukekaa meil oli oikeesti hauskaa (ja paskat))

Tiistai:
Saavuimme leiripaikalle. Oli kylmä ja tuulinen päivä, meidät jaettiin raamisryhmiin (essi sai parhaan ryhmän) purimme laukut ja meillä oli tylsä ilta.

Keksiviikko:
Jätte Bra päivä! Pelattiin illalla poikien kaa korttia. Siis Jarin,Tomin,Eetun ja Eetun ja Heikin ja Veltsun niin ja Stiinan ja Elinan kanssa (äikkä pelaa) ja pelattiin siis vale paskahousua. Essi tosin ei suostunu pelaamaan VALE paskahousua joten loppu viikko pelattiinki oikeaa paskahousua.Mut oli hauskaa.Istuskeltiin kivillä.

Torstai:
Samaa kortinpeluuta ja kaikenlaista sekoilua ns, välitunneilla. Ja opiskeltiin hyyyvin ahkerasti loppukoetta varten!Tietenki.

Perjantai:
Loppukoe!Meni kaikilta läpi.Raamisryhmät ja muut vikan kerran ja lisää kortinpeluuta. Ja käytiin illalla poikien luona ja istuskeltiin siellä.VIKA ILTA NYYH!

Lauantai:
Hauska bussimatka mutta sitä ennen täys ohjelmamme
Pakkausta
Siivousta
Lipunlasku
Bussimatka kotiin. Snif ikävä jo nyt leiriä. Matka meni ahtaasti Essin nukkuessa linkun lattialla ja minulla Jarin sylissä istuessa.Ja se nukahti (outoja kun on) siis Essi sekä Jari

HALUAN TAKAISIN KORPEEN! Essiki haluaa :D
Valittujen ja harvojen kanssa

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.