IRC-Galleria

Oopsybear

Oopsybear

mulla ei oo mitää syytä inhoani peittää vedän hihat ylös, poistan korvarenkaat
ensimmäinen merkintä:
"Huomenna mä oon *****nkaa ja me mennään puistoon *****:n ja *****n viimeks mentiin kiskalle ja siitä kotiin sitte huomenna me toivotaan et paistais aurinko!
Heinä kuun 7 vuosi 2002 maikki 9 vee"

Toinen merkintä:
"Rakas päiväkirja eilen mäolin *****n, ****n, ********n ja ****nkaa, ne oli tehny kippiksen (<< aivan luitte oikein :---D) mä kävin hakee niitä ***** ei ollis halunnu olla mun kaa koska se on mulle kateellinen. Kun ***** tykkää musta eikä siitä!!! Se halus tietää mitä me tehtiin *****lla, meillä ja *****lla. mut mä en kertonut että me tanssittiin hitaita. Meillä olihauskaa ainaki!!!!!!"

Kolmas merkintä:
"Rakas päiväkirja tänään mä olin ********n kanssa välkällä mäoon olu senkaa joka välkkä paitsi tänään mä olin vaan kaks välkkää se ei ois halunnut mennä leikkii poikien kaa poliisii ja rosvoo musta se on kivaa se tykkää yhestä pojast meijä luokalta sen nimi on *********
mä en tajuu mikse haluu joka välkkä keinuu!!!"

Neljäs merkintä:
"Tänään ***** pyys ****** puistoon mun entistä kaveria meillä on ollut kauheet riidat koska me molemmat tykätään siitä muute me oltais kavereita jos toinen luovuttais mutku se on niin söpö. tosi söpö!"

NII ETTÄ REPIKÄÄS SIITÄ KU MULLA ON OLLUT IHMISSUHDEONGELMIA JO VUODESTA 2002!!!oneoneone1111!! :
D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.