IRC-Galleria

Oopsybear

Oopsybear

mulla ei oo mitää syytä inhoani peittää vedän hihat ylös, poistan korvarenkaat

[Ei aihetta]Maanantai 14.09.2009 00:49

no ei mua enää vitutakkaa ku käytin järkee :---D
hirrrvee nälkä mut ei sinänsä huvita syyä ku tiiän etten oikeesti jos oisin järkevä ja ajattelevainen ihminen mä oisin nenä kii kirjas enkä tietokoneen näytös mut näin käy joskus (lue: usein tai aina)
kelaan vaa et jos sit huomen mut vissii koht on pikkase myöhäst. oon liia tottunu rrrentoo amismeininkii et en oikee sisäistä enää tota lukemista (koska mä sitte oon sisäistäny?)
oon ylpee itestäni kun mun karkkisipsilakko on kestäny vaik mua yritettiin väkisin syöttää filmillä tossa eräs mukava perjantai ilta jolloin mulla oli hauskaa. ja jälkee päin viel galllerias koitettiin selvästi saada mua luovuttamaan mut mä pidän tän. uuteevuotee asti. saatte nähä viel :( minä pystyn kyl ette vaa haluu uskoo mua C: mut kantsis. oon kuitenkin useimmiten oikeassa.
sosiaalinen elämäni koki tänään kolauksen mutta ei se haittaa mulla olin ihan jees ulkon. menin jopa pitkäst aikaa lenkille. ja koht hengaanki vaa himas ja ostan pari marsuu ja sit niiku bff. ette nää mua ulkona ikinä. paitsi sitten kun mulla on auto ja meen korottaa mun lukiolaistoverei egoi muide silmis (:

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.