IRC-Galleria

Oopsybear

Oopsybear

mulla ei oo mitää syytä inhoani peittää vedän hihat ylös, poistan korvarenkaat

[Ei aihetta]Tiistai 22.09.2009 23:47

perkele :( ihan oikeasti jos tää menis normaalisti mä olisin sen kerra vuodes kipeen mut nyt on jotain vikaa täs maailmas koko elämäs ilmastonmuutos, possunuhaa jeba mä olen kuumees. Toise kerra tänä vuon ja se on helvetin harvinaista ja lisäksi kovin vituttavaa kun miettii että mulla ois niiku tässä ihan reilusti ja rehellisesti kolme koet peräkkäisin päivän, rundi alkas huome aamul kaheksan viistoista ja mä luin just ku kiimane kani sen porrrkkkanan toivos ei ollu voimaa tehä muut ja sit kelasin mittailla tsägäl kuumeen ku pääs humis ja silmis tummu ja jos toi ei vallan kuseta mua silmään ni se ois sen lähemmäs kolmeekasii jäpät. ja mähän sinäänsä pidän hurrjasti himas loikoilust ja höntsäilyst mut en nimenomaan tällä tavalla. Lisäks, täähä tarkottaa mun kohdalla sitä et joka tapaukses joudun tiedän ton kokeen tekee ei siit pääse millää mut mun tsäkäl se on korvattava tasausvapaana. hei sinä päivän jota mä oon sillee kuolate ja himoiten odottanu elokuun alusta asti. mut kelasin kyl tervehtyy ::))
harvinaisen tylsä päivä koulus vaik posket kyl turvoksis nauramisest ja masulihakset kondikses kiitos mariannen ja lissun "anna kyrpää" ja "nyt on sen aika" naurattiha mua moni muukin asia ei ihme, oonha mä aika hupaisa luonne ja mulla on moraaliton huumorintaju, et lähetään siitä.
mainospuhe tajuutsäseksistä vakuutti mut täydellisesti. ja kampaajien maine on nousu suhdanteessa. vaik eihä me toki muut tehä ku luetaan cosmoo.
niimpä niiin :)
Avoimien ovien päivän voitte tulla sitte tsiigailee tätä ahkeraa cosmon pläräämistä ja kuukauden asennolle nauramista. tervetulloo C:

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.