IRC-Galleria

IhmiseiTiistai 12.05.2009 02:37



Listaa asioita 10 eri ihmisille, joita haluat sanoa, mutta et koskaan tule sanomaan.
Älä paljasta keitä he ovat. Voitte kommentoida, mutta en saa vastata arvuutteluihinne.

1. Oot erilainen. Oot jonkinmoinen esikuva. Hassu tyyppi.

2. Susta on helppo kuvitella, että oot tosi yksitasoinen tyyppi, mut kaikis on jotain syvällisempää. Ihan chilli tyyppi. Pieni.

3. Tiettyjen kuvien perusteella oon saanu sun historiasta ihan uuden kuvan. Oot jännä ja onneks vähän erilainen tyyppi, mutta yks juttu pännii usein; et osaa sanoo 'ei'. Ja joskus oot liian ystävällinen joilleki, joista et ees välttämättä pidä. Olis kiva nähdä sun olevan suorempi. Mut monella tapaa oot kuitenki hyvää seuraa ja ennen kaikkea, vaikutat fiksulta. Tuskin tuut ikinä lukemaan tätä.

4. Harr.... "Oorientaaaaal.... "

5. Oot hauska ja tykkäät viihdyttää muita sekä itteäs. Oon tuntenu sut jo muutaman vuoden, mut jotenki tuntuu, ettet oo vieläkään oma ittes. Toisaalta se tuntuu kuuluvan sun yleiseen olemukseen.
Me nähdään liian harvoin. :(

6. Oot ovela ku mikä. :D leiskautat aina kaikkee uutta ja säkenöivää. Me voitas nähä useemmin, mut asut jossain vitussa nii se tuntuu hankaloittavan asioita..

7. Oot aito ja melko suora. Joissain asioissa oot liian ylimielinen, mutta myönnetään, joskus sulla on kyllä hyvät syyt ollaki ylimielinen. Ihan chillii seuraa. Eikä olla kyl nähty pitkään aikaan........

8. Enpä tunne sua vielä kovin hyvin, mutta mulla on monta kivaa syytä oppia tuntemaan sut paremmin. :) Oon siis periaatteessa kuulluki susta pelkkää hyvää, ja sun seura on aina ollu hyvää. Ei aina olla vaan päästy näkemään niin usein. Kiva pukeutumistyyli. :)

9. Tunnen sut melko hyvin jo, mutta haluisin oppia tuntemaan paremmin ku kukaan muu. Oot avartanu mun elämänkatsomusta ja luonu jänniä tunteita. Oot rohkassu mua monella tapaa eri asioissa. Kiitos siitä. Nähään liian harvoin...

10. Meijän pitäis nähä useemmin. Oot tosi rehellinen, ja oot yhessä mielessä aika ainutlaatunen, koska et ota melkeenpä mitään ittees. Ainakaan turhaan. Oot ystävällinen ja huomaavainen ja sun kanssa on melko turvallinen olo. Ollaan nyt tunnettu n. 1,5 vuotta

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.