IRC-Galleria

[Ei aihetta]Perjantai 13.04.2007 08:18

Katoin äsken elokuvan: The Crow (1994), joko kolmas tai neljäs kerta kun näin tämän, edellisestä katselukerrasta on kuitenkin jo pitkä aika, joten oli todella virkistävä kokemus. Tuntuu tää vielä oikestaan paranevan joka katselukerralla.
Elokuvahan saavutti paljon huomiota jo ennen valmistumistaan, kun päätähti Brandon Lee, kuoli kesken kuvauksien :(
Elokuva sai nopeasti mainetta ja nyt sitä voi jo pitää jonkinlaisena kulttileffana.
Mitään uutta tämä ei elokuva maailmaan kyllä tuo, eikä ole kyllä Spidermanin veroinen (joista ainakin ilmestyneet 2 ekaa on loistavia), mutta kyllä tässä jotain on. Ehkä se on Eric Dravenin tyyli tai jotain, joka viehättää ja pakkohan sitä on tuntea sympatiaa kaveria kohtaan jolla menee NOIN huonosti.

Tästä muuten tehtiin TV sarja, jota ei kai kuitenkaan saatu tehtyä kun yks tuotantokausi, sekä useita jatko-osia elokuvalle... En oo kuullu jatko-osista oikeen hyvää... Pitää varmaan kuitenkin koettaa saada ne käsiin...


Hmm... Musta tuntuu että tää sormikin saattaa olla viimeinkin paranemaan päin, en oo varma. Täytyy kattoa maanataina miltä näyttää, mutta en kyllä nyt perjantaina enää käykkään lääkärissä, kuten oli tarkotus, jos tää vaikka oiskin nyt paranemassa, niin en haluu että sitä alkaa enää lääkäri tökkiin auki.
Saa nyt nähä, ei se ainaakn nyt vuoda, enkä nää avointa haavaa, mikä on hyvä merkki.


KVF:än kaverilta katkes tänään jalka :(
Vittumaista, vaikka en ookkaan ite siitä tyypistä ikinä pitäny, niin kyllä se silti harmittaa. Tuntuu että kaikille käy kokoajan kaikkee... Ihme että mulla on enää fyysisesti terveitä tuttuja ollenkaa ;)
Tulee todellakin olo, että sitä saa olla varovainen, mitä sitten tekeekin. Tää varvas ja sormi on loppujenlopuks aika pientä, siihennähden mitä voi oikeesti käydä jos huonotuuri käy. Mullakun on vielä taipumusta omien kykyjen yliarviontiin.... Kun sitä ois vaan ihmisellä yhtähyvä paraneminen kun kissalla, niin ei ois hätää :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.