IRC-Galleria

[Ei aihetta]Keskiviikko 23.05.2007 00:11

Hohhoijja, oli sit tänään työkkärissä käynti taas. Onnistuin sit antamaan ammatinvalita neuvojalle itsestäni (vahigossa) turhan paskamaisen kuvan. Alko ärsyttään niin puhuin sivu suuni :P
Noh, who cares anyway.
Nyt on kyllä silleen ettei mikään pelaamista ja taekwondoa lukuunottamatta jaksa oikeen innostaa. Taas erakko vaihe houkuttelis. Ehkä Irlannin ylituttavalliset ihmiset ylikuormitti mun sosiaallisuuden tarpeeni ;)

Tajusin että nyt pitäis sit laskea että paljonko oikeen elämiseen oikeastaan menee rahaa, kun pitäis alkaa syksyllä ostaan omat ruokansa ja silleen. Tosin veikkaan että mulla menee kyllä sellaseks, "että söisinkö seuraavaan pariin päivään vai ostanko pelin", saattaa peli voittaa :)
Saahan sitä kuitenkin kansanopistolla sit syötyä, heh.

Nyt kyllä liian paljon menoja, täytyy ilmeisesti valita tärkeimmät, eli firewire kovalevy ens kuussa ja sit loppu säästöön pleikka kolmosta ja Halo kolmosta varten.
Muita menoja ois, taekwondo tossut, nyrkkeilysäkki, macci + näyttö ja kuulokkeet, näin aluks :P
Plus mahdolliset elokuvaan menvät kulut... Anakin matkat aivoriihi miitteihin.
Veikkaan että syksystä eteenpäin rahaa ei enää harrastuksiin ole, joten pakko kesällä tulevat rahat sijottaa järkevästi (pelaamiseen).



Fable kakkosta odottan innolla, melkeen yhtä innolla kun Halo kolmosta. Fable ykkönen oli pettymys, mutta kakkonen vaikuttaa todella lupaavalta, väittäisin että siinä suurin pelillinen innovaatio sitten Wii -konsolin. On se hyvä että vielä uusia ideoitakin kehitellään.
Sitä Fablea saakin sit odotella jonnekkin 2008 puolelle, eikä tietoa missävaiheessa vuotta se on tullakseen. Mutta hyvää kannattaa odottaa.

Huomenna pitäis tulla Lost Planet, hullua räiskintää Devil May Cry tyylisellä vaikeustasolla, old scool meininkiä siis. Tiedä sitten montako kertaa sitä on sit menettämäisillään hermonsa sen parissa :P

Huomenna pitäis myös tulla ykkös Fablen pidennetty versio Fable: The Lost Chapter, auttamaan Fable 2 kuumeeseen.

Ja kyllä tässä nyt paljon muitakin kiinnostavia pelejä on tullut tai on tulossa... Kun ois vaan rahaa saada kaikki :P
Vähän alkaa tuleen fiilis, että jos työkkäri haluu tunkee mut jonnekkin työ harjotteluun ens kuussa, niin vois olla melkeen järkevämpää vaan etsiä ite töitä, niin sais sit kunnon palkkaakin. Parikuukautta oikeella palkalla, niin saisin varmaan rahat melkeen kaikkeen mitä tässä on nyt listalla. Tosin kukaan ei tietenkään halua ketään vaan pariks kuukaudeks hommiin. Vituttaa vaan jos tässä joutuu viel työharjotteluun, kun en kuitenkaan saa enmpää rahaa, kun mitä sossulta saan nyt.. Varmaankin menetän rahaa, kun pitää vielä kulkeakkin sit jonnekkin ja takas :(

Noh, seuraava työkkärissä vieralu on vasta 30.5 siihen mennessä saan tappaa rauhassa alieneita ja tulla pahaksi velhoksi tai paladiiniksi ;)
... Ja perkele, TKD treenejä en ainakaan jätä jonkun työharjottelun takia välistä yhtään!
Onneks ne on kyllä aika myöhään, joten tuskin tulee konfliktia.


Jaa, taas tuli "vali vali vali vali" -tekstiä...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.