IRC-Galleria

Murrr...Torstai 24.05.2007 04:53

Ei sitte tullutkaan vielä pelejä ... eilen, päivä onkin nähtävästi vaihtunut jo torstain puolelle :P
Noh toivottavasti tänään tulis ees toinen, muuten oikeesti alkaa tuleen vitutusta päälle. Ei Elder Scroll IV: Oblivionia jaksa nyt ikuisuuskia pelata. Vähän turhan tiheesti alkaa oleen se vedetty läpi. Tosin en oo kaikkea sivuhommaa läheskään saanu tehtyä siinä mitä vois.

Mikäli joku ei ole vielä nähnyt Spider-Man kolmosta niin kannattaa kattoa, vaikkei ihan ykkösen ja kakkoisen veroinen olekkaan. Ykkönen ja kakkonen oli selkeästi tasapainossa paremmin, mutta kolmonen on siitähuolimatta loistava, ei vain aivan yhtä loistava.
Symbiootti tuo hyvin esiin Peter Parkerin (Tobey Maguire) paskamaisen puolen, jolloin kaverista tulee kyllä todellinen paskiainen.
Harry Osborne (James Franco) nousee roolisuorituksessaan myös hyvin esille uutena Goblinina. Goblin on muutenkin tehty hienosti, poissa on tyhmännäköinen naamari joka ensimmäisellä Goblinilla oli. Myös liituri on muuttunut reilusti siistimmäksi ja osaa monia uusia temppuja.

Spider-Man saa myös vaivoikseen Flint Markon/Sandmanin (Thomas Haden Church) joka onkin Ben sedän oikea tappaja. Flint Marko on siinämielessä ilahduttava pahis, että Markon valinnat ovat hänen omiaan, eivätkä jonkun tietokoneen ehdotuksia, kuten oli Spider-Man kakkosessa Tohtori Mustekalalla, jolle lonkerot ehdottelivat omia juttujaan.
Ensimmäinen Goblin taas oli jonkinlainen skitsofreenikko, johtuen kokeellisesta supersotilas aineesta.
Flint Marko kuitenkin tekee päätöksensä ihan itse, ilman ulkopuolista vaikutusta ja antaa näin kyllä vaikutelman hieman yksinkertaisesta kaverista, kun ei keksi sitten parempaa takaa hankkia rahaa, kuin tuhoamalla kaupunkia :P

Venom on simppeli roolihahmo, jonka ainoa tarkoitus on tuhota Spider-Man. Venomilta olisin muutenkin toivonut vähän enemmän, kun se oli mielestäni yksi parhaita hahmoja The Animated Spider-Man sarjassa (joka noin kymmenen vuotta sitten pyöri maikkarilla).


Elokuvassa on jokatapauksessa paljon toimintaa ja riittävästi huumoria tasapainottamaan ryminää. Kaiken kaikkiaan ohjaaja Sam Raimi on saanut kaiken onnistuneesti elokuvaan, eikä tarinaa oli kuitenkaan ollut järkeä pilkkoa kahteen osaan, kun kaikki roolihahmot liittyivät toisiinsa jotenkin. Joten sanoisin tätäkin viiden tähden elokuvaksi, vaikka ne ovatkin ehkä aavistuksen himmeämpiä kuin kahden edellisen osan tähdet.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.