IRC-Galleria

Hyvä fiilisPerjantai 25.05.2007 04:25

Ei tullu tänäänkään pelejä mulle :(
Vitutti alkuun kyllä.

Mutta sen seurauksena lähdin KVF:lle pelaamaan ja kävin ostaan Pringlessiä ja Colaa evääks (karkkilasta ei muuten saa tulista pringlessiä???? Outoa)

Noh, mulla olikin SSMB:ssä Marth aika liekeissä ja myös Doc Mario, vaikka on jo pitkä tauko kun sillä viimeks säätö mitään. Pitkästä aikaa tuntu siltä että sais ihan oikeesti pantuu kampoihin ja jotain koboakin Martilla alko lähteen jo ja cuonteritkin meni taas kohtalaisen suurilla prosenteilla sisään, heittoja sain tapsittua todella pieneistä ikkunoista vaikka en Martin heittopeliä kyllä oikeen osaakkaan. Short-hopit kanssa alko lähteen kohtalaisen suurella varmuudella jota vastoin wawe-dashit oli nyt aika vähissä ja varsinkin alkupuolella tuli tehtyä täysin tyhmiä itsareita.
Doc Mario pääs taas mulla yhdessä välissä kunnon pilleri-spämmi peliin ja martilla taisn päästä KVF:stä jopa jotoon yhdessä matsissa.
Loppujen lopuksi kovan taiston jälkeen yhtään matsivoittoa ei kuitenkaan herunut, mutta niin tasaista oli kuitenkin että ei ole pitkiin aikoihin ollut ja oman kehityksen taas huomasi.
Tiedä jos sitä vaikka innostuisi Smashia ihan oikeastikkin jossain vaiheessa treenaamaan kun nyt menee näin hyvin. Ja ennen kun Pleikka kolmosta saa hommattua, olen Virtua Fighter maailmasta ulkona. Ja nyt tarvitsee uuden ykköspelin siksi aikaa.

Anyway, kiitoksia KVF:lle hyvästä pelisessiosta, viimeistään ens viikolla uus roundi.


Hyvässä lykyssä huomenna tulis kuitenkin ne pelit, muuten alkaa oleen oikeesti vitutusta, kun en saa niitä sit ees viikonloppuna :P Tai jos ees toinen niistä tulis, ihan sama kumpi.. *Peukut pystyssä toiveikkaasti*

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.