IRC-Galleria

Pallinaama^^

Pallinaama^^

Jos siniset välkkyy taustapelissä niin tämä likka ei pysähdy :D

Huh huh mikä iltaSunnuntai 19.10.2008 14:17

Lähdettiin äidin kaa illalla viiden jälkeen käväsee Varkaudessa, kun piti iskälle käydä reseptilääkkeet, ku univaikeuksia hällä on.Ensimmäinen ongelma tuli jo porukoiden pihassa, kun ajoin iskän Hondan kotteron ensimmäiseen puskaan mikä pihassa oli. Ajettiin sit siihen päiviönsaaren apteekille, mut se oli jo näköjään lopettanut toimintansa kokonaan. Noh sit ajettiin siihe taulumäen apteekin eteen katsomaan et mikä apteekki se päivystää. Niin siel olikin lappu mis luki, et Wanhan rellun apteekki päivystää Lauantaisin klo.18saakka ja kello oli just muutaman minuutin yli kuuden illalla. Sit mentiin ottamaan Varkauden Päiviönsaaren Nesteeltä ottamaan bensaa. Bensa oli 1.35, mutta kun otti k-plussalta hetiedun niin se oli 1.34. Otettiin siit 20€ bensaa ja sit lähdettiin kohti Savonlinnaa. Ajoin melkein 50km/h tunnissa koko matkan, kun minua pelottaa pimeällä ajaa, kun on sattunut noita hirvikolareita niin kauheasti, itse en halua sitä kokea. Sen takia otan semmoisen vauhdin, että pystyn vielä reagoimaan tilaanteeseen jos hirvi ampaisee tielle. Mut yhtään hirveä ei matkalle kuitenkaan sattunut, yksi supi vain juoksenteli noppeesti tien yli. Matka Varkaudesta Savonlinnaan tuntui pimeällä ja sateella tiellä ärsyttävän pitkälle... Aloin jo luulla, että Savonlinna on poistettu kartalta kokonaan. :D

Sitten, kun oltiin Savonlinnassa, pysäköin iskän Hondan romun Ravintola Sylvesterin eteen väärinpäin ja vielä kielletty pysäköinti -alueelle ja arvaataks eikös poliisit tullu sit siinä vastaan. No nehä pysähty siin miun kohdalla, tuli vanha poliisisetä aukasemaan miun puolen oveen ja kysyy "mikäs teillä on hätänä?", mie vaan sekoilin jotain tyyliin "olin sekaisin, en tiennyt ettei näin saa pysäköidä." No poliisit sit neuvo että "Tuossa parkkipaikalla on apteekin asiakkaille pysäköinti." Sit se toivotti vaan hyvää iltaa ja sano, että "älä sekoile enempää vaan aja liikennesääntöjen mukaisesti" JA toivotti hyvää iltaa. Ihmettelin kyllä poliisien käyttäytymistä, lauantai-ilta ja nuori nainen ratissa sekoilemassa, ei kysytty ajokorttia eikä puhallettu, vaikka mie ihan selvinpäin olin ja ajokorttikin on. Mut minä heinä olisin kysynyt.

Sitten käytiin apteekissa ja lähdettiin kohti Heinävettä. Lossilla mua pelotti ihan kamalasti, tuuli ja oli pimeää, oltiin ainut auto lossilla. Se Lossi matka oli pitkä ja se ei meinannut saada sitä Lossia siihen paikalleen, miuta pelotti kauheesti että nyt jäädään siihen. No kyl se sen Lossin sit kuitenki paikoilleen sai ja mie olin helpottunut.

Loppumatka sujui ilman mitään ongelmia... Väsytti vaan, kun oltiin perillä :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.