IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Tällästä.Tiistai 22.06.2010 10:19

10 ÄRSYTTÄVÄÄ asiaa:

1. Ihmiset, jotka osoittavat rannettaan kysyessään aikaa. Tiedän kyllä, missä kelloni on, mutta missä on sinun? Osoittelenko minä haaroväliäni kysyessäni missä vessa on?

2. Ihmiset jotka myllertävät koko huoneen läpi etsiessään television kaukosäädintä, koska kieltäytyvät kävelemästä television luokse vaihtamaan kanavaa.

3. Kun ihmiset sanovat: "Ai sinä haluat vain kakkusi ja syödä sen?" TODELLAKIN! Mitä järkeä on ottaa kakkua, jos sitä ei syö?

4. Kun ihmiset sanovat: "Se löytyy aina viimeisestä paikasta, mistä etsit". Tottakai se löytyy sieltä. Miksi ihmeessä jatkaa etsimistä löydettyään etsimänsä? Tekeekö joku tätä? Kuka?

5. Kun ihmiset sanovat katsoessaan elokuvaa, "Näiksä"? No EN nähny. Maksoin 12e elokuvalipusta, ja tulin katselemaan seiniä ja kattoa.

6. Ihmiset, jotka kysyvät: "Saanko kysä sinulta kysymyksen?"... Etpä antanut paljoa vaihtoehtoja, vai annoitko?

7. Kun jokin on "Uusi ja paranneltu" niin kumpi se on? Jos se on uusi, niin se tarkoittaa, että sitä ei ole koskaan ollutkaan, joten sitä ei ole voitu parannella, mutta jos se on paranneltu, tarkoittaa se siis silloin, että tuote ei ole uusi, vaan se on ollut jo olemassa.

8. Kun ihmiset sanovat: "Elämä on lyhyt", niin MITÄ HITTOA? Sehän on pisin asia, mitä teet, vai tiedätkö jotain, mitä voi tehdä pidempää kuin elää?

9. Kun odotat bussia ja joku kysyy: "Onko bussi mennyt tästä jo?" NO ON MENNYT JOO, huvikseni hengailen bussipysäkillä.

10. Kun ihmiset sanovat: "Silmäni eivät ole sitä, mitä ne ennen olivat", niin mitä ne sitten olivat? Korvatko? Vai cowboy-bootsit?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.