IRC-Galleria

Blogimerkintä

- Vanhempi »
Miten aloitettiin
Ensin autetaan sivustoa pääsemään eroon suoralinkittäjistä. Tässä tapauksessa http://www.lailanet.fi/satu.heijari ja laitetaan koodia kehiin. Tämä koodi sitten estää sivuston kuvien näkymisen siellä missä sitä käytetään väärin. Toisin sanoen, suoralinkitetään, varastetaan kaistaa. Kun joku sitten sattuu suoralinkittämään ja saavat kuvani modeihinsa. Tästä se sitten alkaakin.

Kuvan käyttöönotto
Kuva taisi tulla näkyviin tiistai yönä (24.1.2006) vaikka tarkoitus oli jo sunnuntaina ja muutama kommentti oli odottamassa, kun palasin koneelle muutaman tunnin päästä. Kummasti porukka ensin ihmettelee miten sain sen heidän modiinsa. Luulevatko he, että tutkin jokaisen modin erikseen ja vaihdan kuvan? Mitenköhän sekin on mahdollista?

Palaute
Seuraavaksi sitä aletaan heittämään kehittävää kommenttia kuin se auttaisi asiaa.
A)"Vaihda se takaisin!"
B)"Kauan tämä kestää?"
C)"*******"
D)"et oo ees ylläpidos!!!"
E)"kuka vittu sä oot??????"
F)"Mikä helvetin suoralinkittäminen"
G)"v*ttu toi juttu v**ttuun"
H)"No joo mut miks keksit tämmösen eiks ois riittäny et ne modit näkyy vaik niis sit oliskii ollu pari jotain ihmeen suoralinkkii"
I)"ja haluun mun alkuperäiset modit takas en oo kopsanu niit keneltäkää vittu oon saANNU NOI KOODIT KAVEREILTAM"
J)"HEI vittu hanki elämä!! aika säälittävää tolanen ku miettii minkä ikänen oot... :| \o ei sul oo mitää oikeuksii toisten modeihin... jos ne on ite tehny ja on lupa laittaa niit kuviiii idiootti"
K)"sorry vaa, mut mun kaverin modit ei oo suoralinkitetyt ja yks pistää sin jotai vitun smaileja. hanki elämä."
ja tätä rataa ja vastaukset näihin, eivät ole niitä vastauksia, jotka tuolloin kirjoitin...

A) Sitä ei tulla vaihtamaan, ainakaan alkuperäiseen.
B) Niin kauan kuin haluan.
C) Kiitos kommentistasi, monipuolinen sanavarasto on aiheellista suomenkielessä.
D) Tämä ei vaadi sitä, että on ylläpidossa. Uskokaa vain.
E) Nickin mukaan Poke.
F) *ei ole enää käytössä*
G) Ei tule tapahtumaan edelleenkään.
H) Hänen modeissaan pari linkkiä, ei vie paljon kaistaa, mutta omassa listassani on 931 nimeä, joka vie erittäin paljon kaistaa. Joten modit eivät palaa alkuperäiseen asuunsa.
I) Se, että saa kaveriltaan modit ei tarkoita sitä, etteikö niitä olisi suoralinkitetty.
J) Vieläkään en ymmärrä miten se voi olla säälittävää iän perusteella, selittäisikö joku? Jonkun mielestä olin liian vanha galleriaankin ja sekin oli säälittävää. xD Ite tehty on hyvä, opit css:ssää, mutta kun modissa käytetään suoralinkitettyjä kuvia silloin siitä tulee mun asiani. Sivulla, jonka aiemmin mainitsin sanotaan, että kopiointi on sallittua. Suoralinkittäminen taas ei ole sallittua. Tätä ei puoletkaan tajua.
K) Jos kuva näkyy modeissa niin se on suoralinkitetty. Ei voi mitään. Turhaan selittelet.

Näin, tämä toivottavasti auttaa porukkaa ymmärtämään mikä on sallittua ja mikä ei ole. Toisaalta suurin osa ei ymmärrä, että jotkut maksavat houstauksesta, jotta voivat pitää yllä sivuja sekä tallettaa kuvat, tiedostot jne. nettiin. Ja nämä suoralinkittäjät hyödyntävät sitä ilmaiseksi. Joten on turha tulla avautumaan, koska tuomio on jaettu. Eikä sitä voi perua. Tai voi, mutta miksi vaivautua?

Jos haluat suoralinkittää tarvitset luvan. Jos kaverisi on saanut luvan niin et voi itse sen perusteella linkittää. Jos sivustolla annetaan lupa kopioimiseen, on suoralinkittäminen kielletty. Jos taas sivulla ei ole mitään mainintaa suoralinkittämisestä tai kopioinnista on se kielletty.
Toisin sanoen kaikkeen tarvitsee luvan.

Ongelma, joka on esiintynyt. Koodi ei jostain syystä toimi kaikille, joten uutta koodia laitetaan pian kehiin, selityksiä otetaan vastaan miksi osalla näkyy hymiö ja osalla oikea kuva. Selaimen cachea on testattu (tyhjennetty) ilman näkyvää vaikutusta.

Ennen kuin ehditte kysyä niin kyllä, mut on ilmiannettu tästä syystä eikä ylläpito näe tässä mitään väärää. Uskoisin, että heillä on sama kanta suoralinkittäjiin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.