IRC-Galleria

Yöllä tosiaan sattuu ja tapahtuu...

yhtenä yönä tapahtui kaksi sellaista juttua, että unet meni totaalisesti.
Menin noin kahden maissa nukkumaan, mutta en saanut nukuttua. Jossain vaiheessa yötä kuulin ääntä lattialta. Ajattelin, että koira oli tullut nukkumaan sänkyni alle/eteen kuten sillä on usein tapana. Katsoin lattialle, mutta siellä ei ollut koiraa...siinä makasi selvästi pieni poika selällään. Säikähdin aivan saatanasti ja menin melkein peiton alle piiloon. Sitten katsoin nopeasti uudelleen, mutta nyt sillä oli silmät auki. Sitten se aivan yhtäkkiä imeytyi sänkyni alle. En uskaltanut liikkua enää minnekkään vaan vedin peiton pään yli ja valvoin koko yön.

Hiukan myöhemmin (en tiedä aikaa) kuului outoa rätinää. Sen rätinän jälkeen kuului sellainen ääni kuin mikä lähtee kajareista, kun ne laitetaan päälle.
Sitten kuului helinää ja se helinä liikkui selvästi ympäri taloa. Pystyin kuulemaan kuinka se kiersi keittiön kautta olohuoneeseen ja sitten takaisin huoneeseeni, kunnes taas kuului sellainen kajareiden käynnistys ääni. Tämän jälkeen oli taas aivan hiljaista.

Saattaa kuulostaa, että kärsin jostain sairaudesta tai että olin nuollut sammakoita, mutta tuo on totista totta.

Yhtenä yönä kuulin myös pianon sointia. Ajattelin, että joku soittaa naapurissa. Sitten tajusin, että kello oli kolme yöllä ja että naapurit olivat muuttaneet jo pari viikkoa sitten ja että naapuri asunto on tyhjä

Ja minä EN ole vainoharhainen!
_____________________________________
Kikkeli on kaunis - Homer Simpson

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.