IRC-Galleria

kevyt laskeutuminen..Maanantai 31.07.2006 23:54

noniin. koitanpa taas saada tän päiväkirjan käyntiin näin elokuun alussa, mutta aluksi kevyt laskeutuminen ennen elokuun alkua. (:

noniin eli aamulla heräsin siinä puol 11 maissa ja siitä melkeen heti lähin yleisurheilukentälle heittään lelet eli lentislenkin. sitten kotia ja koneelle. siinä vierähti mukavasti aikaa mikon kanssa jutellen.

neljältä tuli lähtö nurmoon. ennen nurmoa menin postitötsän kautta että olisin saanu syksyn vuokrasopimuksen postiin, mutta enköhän mä ollu unohtanu postimerkin, joten sekin jää taas viimetippaan. arille kävin heittääs mj-leiri kuitin ja siinä jotain yleistä höpötettiin. siitä sitten tämän kesän työpaikalle, eli risman jäätelökioskille tsekkaamaan elokuun työvuorot. tietysti heti huomiselle napsahti eka vuoro.. aikani ihmeteltyä käynnistin taas skootterinja lähdin kohti nurmon liikkaria tämän syksyn ensimmäisiin salireeneihin. eiköhän sormi mustunu heti kättelyssä. kari anto jotain hämärää "kylmäsprayta" ja nyt on käsi ihan tahmas vieläki vaikka oon pari kertaa yrittäny saippualla hinkata. :D

kun pääsin kotiin niin suihkuun ja sitten soi puhelin ja kangasalasta tarjottiin pelipaikkaa ens kaudeksi. sinne siis. (:

nyt sitten istun tässä ja syömään pitäis lähtiä.. ihan jees.

huomenna kattellaan!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.