IRC-Galleria

[Ei aihetta]Keskiviikko 28.01.2009 17:22

Tehtävänanto: paljastan viisi pelkäämääni asiaa. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä (paljastamaan viisi pelkäämäänsä asiaa päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.


1. Jotain todella ahtaita paikkoja ja vielä jos ne on lukittu..hyi. Jos joku vessakin on liian pieni en voi laittaa sitä lukkoon, tulen muuten ovesta samantien läpi.

2. Lihoamista. Oikeastaan ne mun laihdutus menetelmät joita mietin alkaa olla todella sairaita.
saavat kyllä jäädä vain miettimiseksi.

3. Sitä, että jätetään yksin. En nyt tarkoita sitä, että pitäisi olla koko ajan jonkun kanssa yms.
Oikeastaa tykkää olla paljon yksin, mutta se että kukaan ei enää muista. Ei soita ei mitään.
Yhtä äkkiä vaan katoaa mun elämästä. Niitä on jo lähteny sen verran monta, et pelkään oikeesti et kohta ei oo enää ketään :)

4. Polvien sioltaan meno. hyihyi ja hyi. Se on niin kamalaa et en haluu kokee sitä enää, vaikka tiiän et niin tulee viel monta kertaa tapahtuu jos en mee sinne saatanan leikkaukseen.

5. Sellaset rokotus ja verenotto neulat. Jos näkee lävistys neulan ajattelee vaan no sehän vaan työnnetään mun ihon läpi ja siihen laitetaan koru thats it. Mut sitku tulee tollaset jotka työnnetään ihon sisään ja vedetään verta ulos tai työnnetään jotai bakteereja sisään.. bruh kylmiäväreitä

Haastan:
MMII
loolu
Saseka
s%E4nnnna
samiz-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.