IRC-Galleria

Rosaneiti

Rosaneiti

Äärimmäinen spinjitsu mestari
Joo ajattelin taas vaihteeks kirjoittaa blogia
eli suomeksi jauhaa paskaaa !! : D
Ei vois kyl enää enempää väsyttää, mä en saanu nukuttuu tos viikonlopun aikana paljoo yhtään. Joo en kans tiiä miks.
Mä vaan oon jotenki niin lopussa ei jaksais liikkuu mihinkää eikä jaksais lähtee mihinkää ja sit ko ajattelin et ois voinu perjantain mennä stadii mut enpä tiiä jaksanko :/
Nukkuminen kiittäis.
Ja sitte ko pitäis muka jaksaa joku novelli analyysiki tehä ja me saatiin kyl ohjeet mut nekin oli niin sekavat et en mä ainakaa viel ymmärtäny siis ensin mein piti tehä neljäst novellista analysi ja sitte yhtäkkii mein pitää lukee kaks novelli kokoelmaa ja sen jälkee se viel muuttu et nyt mein pitääki lukee vaan kaks novellia.
Ja siis MINÄ ainakin oon ihan vitun kujalla koko hommast ja siitte ko Pornaisten kunnankirjastosta ei löydy yhtään niist novellesit mitä mein piti lukee ja jos löytyiski ni ne ois varmaan kaikki menny jo.
Mut onneks tää analyysi pitää olla valmis vast loman jälkee IHANAAA !!
Kyl mä ehkä kerkeen sen lukee ja sit kirjottaa jonku analyysin ehkä.
Ei vaan yhtään innostais ja siis miks meil ees teetetään mitään tällast. Mihin me tätä tarvitaan tai no jos joku ihan välttämättä haluu ryhtyy jokski "kriitikoks" tai kirjailijaks tai jtn muuta paskaa en kans tiiä.
Mut sen ykl voin sanoo et mä en tee täl yhtään mitään, mut en mä nyt ehkä kuitnekaa äikäst haluu nelost vetää joten kai mun on sitte pakko :/
Mut lol nyt ku aloin miettii et missäköhän välis mä sit jaksan tän analyysin tehä?
ei tuu kesää koska en mä sitä nyt ennen lomaa kerkee millään tekee ko en vaan kerkee mul on muutaki mihin mä keskityn ja sit se siihen päälle viel ni sit menee kaikki perselleee. Joten mun on pakko lukee se kirja/ kirjat lomalla ja sit analysoida ne lomalla ja siihen menee vittu koko hemmetin viikko !!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.