IRC-Galleria

JJJIIIIIIAAAARRGGGGHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!

MENEE HERMOT TÄMÄN TOIMINNAN KANSSA VIELÄ JOKU PÄIVÄ!

Jep, arvasitte oikein. TAAS haaste. Miks minä oikeesti edes vastailen näihin? saa kyllä TÄLLÄ kertaa jäädä viimeiseksi! Tämän jälkeen en suostu edes kertomaan minkälainen sää ulkona on jos kysymykseen liittyy sanat "haaste" ja "päiväkirja".

Nooh, itsepähän tähän lähdin ja kait se on kestettävä. Ajatelkaas mitenkä mielenkiintoinen tämäkin haaste loppujen lopuksi on:

Haaste.

Kerron mitä minulla on päälläni, kun saan tämän haasteen. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta.

Olen pukeutunut näihin:

-Vanhat kunnon kenkäni. Ne eivät ole lenkkarit eivätkä talvikengät. Ne ovat jonkun sortin kieroutunut mutaatio näistä kahdesta. Mutta on ne silti mukavan tuntuiset.

- Mustat McGordon farkut. "Jos se pitää tehdä, tee se tyylillä" on elämän mottoni.

- Valkoinen Stray Cats-logolla varustettu t-paita. Logo on hieno ja pidän musiikista, plus valkoinen paita on aina hyvä idea.

- Musta villatakki. Jos se on kiinni, se on lämmin. Jos se on auki, se on tyylikäs. Ainakin itseni mielestä. Muiden mielipiteillä ei nyt olekaan oikeastaan vitunkaan väliä joten...

- Valkeat sukat. Ei kommenttia.

- Hopeinen rannekoru. Nimellä varustettu, kääntöpuolella päivämäärä 16.6.2002. Muisto menneisyydestä ja sopii tyyliini.

alusvaatteistani te sairaat pikku mennikäisen sikiöt haluaisitte varmasti tietää kaikki yksityiskohdat hajua myöten, mutta sanonpahan vaan että no dice. Jätetään se osio teidän kieroutuneen mielikuvituksenne valtaan.

Koska nyt tein tämän haasteen, niin haluan itsekin heittää haasteen, itseasiassa kaksikin.
Haastan _ENMA:n kaksintaisteluun ja toisen haastehirmun rokkimamma:n oikeuteen. Kärsikää :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.