IRC-Galleria

STOOPID

STOOPID

on ilolla paha ihminen.

Selaa blogimerkintöjä

;_____; Love you, guys <3Maanantai 01.02.2010 16:53




Siis tiiän ettei kukaan kato videoita, joita toiset tunkee blogeihinsa koska harvoin ne on omasta mielestä hyviä ja ite en siksi kannata tätä toimintaa mutta nyt oli melkein pakko! JUMALAUTA ;___; Siis ensimmäisessä videossa Green Day esittää American Idiot Musical Castin kanssa 21 Gunsin Grammyissa, ihan älyttömän hieno. Toinen video on samaisen biisin musiikkivideo. Ei siis tavallisen 21 Gunsin musavideo, vaan ton musikaaliversion musiikkivideo.

Siis yleisesti ottaen olen sitä mieltä ettei kenenkään pitäisi koskaan ottaa asiakseen yrittää esittää Green Dayn biisejä missään muodossa ja vaikka joku onnistuisikin niin Green Dayn alkuperäinen on aina parempi. Vaan ei nyt. Toi musikaaliversio on oikeasti paljon ihanampi ja kauniimpi ja nätimpi ja parempi. Ja mä sentään rakastan normaalia 21 Gunsia ylikaiken jo niin voitte kuvitella mun fiilikset ton kanssa.

Jotenkin tuntuu kuin mun rakkaus Green Dayta kohtaan olisi viimeisen kymmenen minuutin aikana kasvanut viisinkertaiseksi, mikäli mahdollista.

Tohon musavideoon pitää kyllä palata: TRÉ oli älyttömän suloinen, vaikka nauroin sille yhdessä kohdassa, aika lopussa. Mike oli söpöinen MUTTA MIKÄ VITTU SE BJN LIPPIS OLI XDDDDD Tosi hot hei. Mut pipo päässä sekin oli tosi söpöinen ja pusu Adriennen kanssa oli IIIIIHANA.

:))

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.