IRC-Galleria

Sadepeura

Sadepeura

Be happy while you're living, for you're a long time dead.

Opiskelua tanssisalissa.Torstai 21.01.2010 02:59

Tänään oli ensimmäinen koe, eikä siitä sitten sen enempää. Sen jälkeen nukuin päiväunet ja heräsin harkitsemaan huomiseen kokeen lukemista, mutta nukuin sittenkin vähän lisää ja heräsin, kun Kirsten kävi herättämässä mut syömään.

Illalla sitten päätin, että opiskelu voisi olla ihan hyvä juttu, joten päätin mennä tanssitunnille lukemaan. Tanssin sentään kolme tanssia Postie's Jigin, Johnny Walkerin ja Mairi's Weddingin ja sain luettua teoriaa aika kivasti. Eli ihan tuottoisa tanssitunti, kannatti maksaa. Nyt vaan vähän huolestuttaa, kun en ole sitä etiikkaa kerrannut ollenkaan.

Kaiken tämän ahkeran kokeisiin lukemiseni (...) seassa olen ehtinyt kirjoittaa upean vaatimuslistan niistä oleellisimmista ominaisuuksista, joita tulevassa puolisossani etsin. Siitä tuli lyhyt, koska halusin, että se mahtuu yhdelle pienelle sivulle. Ja iloksenne (!) olen päättänyt jakaa sen kanssanne.

1) oltava tappelutaitoinen, osattava väitellä ja perustella mielipiteensä
2) ulkonäön on miellytettävä minua, toisin sanoen on luultavasti näytettävä siltä kuin olisi jostain fantasiakirjasta
3) oltava ihana, hassu ja hyväsydäminen
4) oltava seikkailumielinen ja sellainen jonka voin ottaa kanssani mukaan minunlaiselleni matkalle ilman että joudun kuuntelemaan mahdotonta kitinää
5) oltava sellainen että rakastaa ja välittää oikeasti minusta minuna

Aion kirjoittaa tuohon vielä lisäosan siitä, mikä on plussaa. Ja mahdollisesti vielä lisäosan siitä, mikä on miinusta. Koska tämähän on erittäin tärkeää.

PS. Heräsin aamulla siihen, että Miriamilta lainaamani herätyskello kiekui.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.