IRC-Galleria

Sadepeura

Sadepeura

Be happy while you're living, for you're a long time dead.

£10,000.Lauantai 20.02.2010 18:26

Artikkeli: http://www.pressandjournal.co.uk/Article.aspx/1614764/?UserKey=

Miksi mä tunnen tällaisia ihmisiä? Tai siis musta on tosi hienoa, että Alasdair lahjoittaa kymmenentuhatta puntaa pelastaakseen Peacock-taidekeskuksen. Ja keskustassa olevan puiston! Kun jotkut hölmöt haluavat rakentaa siihen jonkun naurettavan ostoskeskuksen tai jotain muuta tosi typerää.


Aberdeen muutenkin voisi vähän järjestää tärkeyslistaansa, kun niillä ei ole varaa pitää kouluissa tarpeeksi opettajia ja sitten ne rakentavat jotain turhaa, mitä kukaan ei tarvitse. ( http://www.comparethesquare.com/ )

Mutta jee, ensi kerralla kun kirjoitan jonkun (Tiian) ystäväkirjaan voin lisätä siihen taas yhden idolinimen lisää! Ensimmäisen kerran, kun näin Alasdairin tapasin sen tosiaan Clachan Yellin ceilidhssä ja se oli mun mielestä tosi mahtava. Ja sitten sen jälkeen se on muun muassa lahjoittanut mulle sängyn ja luvannut tuoda mulle jotain saamelaista musiikkia. Tosin se ei välttämättä muista sitä, kun keskustelimme siitä, kun meillä oli vähän toisenlainen kriisi meneillään.

Voin myös kertoa, että sillä on maailman söpöin 3-vuotias poika Luca! Musta tuntuu, että olen nähnyt ne kaksi muutakin sen poikaa, mutta en ole ihan varma asiasta.

Mä en nyt tiedä kiinnostaako teitä vähääkään tämä merkintä, vaikka tämä onkin paljon tärkeämpi kuin Maija Vilkkumaan laulut, joita öisin kuuntelen. Minun mielestäni Aberdeenin tulevaisuus on aika tärkeä juttu, mutta teitä ei välttämättä voisi vähempää kiinnostaa. Mutta mun pankkini on ihan siinä puiston laidalla. Ja sen kadun varrella pidetään aina markkinoita, joilla myydään kengurupurilaisia.

// Graham Stephen: "Top musician - has somebody else pledged £10,000?"
Alasdair Iain Johnston: "Aye - that was one of a couple of wee mistakes. They also missed out my best quote: "Life without art is like herring without oatmeal!!" I was gutted. Anyway would you like to join me?"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.