IRC-Galleria

Sadepeura

Sadepeura

Be happy while you're living, for you're a long time dead.

Tosi kumma viikko!Keskiviikko 24.02.2010 20:39

Mua aina kummastuttaa tällaiset jutut, joita toivon tosi kovasti ja sitten ne käyvätkin toteen ja mä vain mietin: "voi ei!", vaikka ne jutut ovatkin vain ja ainoastaan hyvä juttu. Mutta joku siinä vain pelottaa silti. Varokaa ihmiset, mitä toivotte. Etenkin jos toivotte: "tuon kun vain saisin niin olisin ikuisesti onnellinen!" Sillä kun tuo toive toteutuu, ei välttämättä olekaan niin helppoa olla onnellinen. Pitää muistella millaista oli ennen kuin se toive toteutui.

Mun tekisi mieli kopioida tähän sellainen juttu Jutan paastokirjasta. Mutta en voi, koska se tosiaan on Jutalla. Pitää kopioida se siltä joskus!

Mutta tosiaan tämä viikko! Kun viime viikolla tein tuon kyselyn, joka lupasi mulle, että tämä viikko olisi paras ja on oikeasti ollut ihan kumma viikko!

Maanantaina heräsin viideltä katsomaan sitä Suomi-Ruotsi olympiaottelua läppäriltäni (koska BBC ei kokenut sitä tarpeeksi tärkeäksi näytettäväksi telkkarissa), joka oli kyllä maailman surkein peli. Ja pelin jälkeen puoli kahdeksalta sitten kävin suihkussa, puin ja tein läksyjä. Kun meidän piti tehdä sukupuu antropologiaaliin ja saimme ohjeet sähköpostilla vasta lauantai-iltana ja en nyt sunnuntaina voinut ehtiä sitä sukupuutani korjata.

No sen sukupuun korjauksen vuoksi en sitten katsonut kelloa ja lähdinkin vasta kymmentä vaille, kun matkaan pitäisi varata 25 minuuttia. Juoksin alas tuota jäistä mäkeä ja rautatiesillan jalkakäytävä oli pelkkää jäätä, kun siinä on sellainen aita, että vesi vain jää siihen väliin eikä pääse pois. Siihen hypättyäni sitten huomasin, että juokseminen ei olekaan ihan hyvä juttu, kun ei siitä pääsisi kävellenkään hengissä yli. Otin sitten muurista tukea, etten kaatuisi ja kun päästin muurista irti tein piruetin. Eli siis pysyin ihan pystyssä ja tasapainossa, mutta pyörähdin ympäri. Mua katsottiin vähän kummasti. Rautatiesillan jälkeen juoksinkin sitten taas loppumatkan ja jopa ehdin ajoissa siihen tutoriaaliin!

Tutoriaalin jälkeen tulin kotiin siivoamaan. Järjestin huoneeni, imuroin puolen taloa (koska ei ole ihan hyvä juttu imuroida toisten huoneita ja Kirsten oli olohuoneessa ja se ei kestä imurin ääntä), siivosin keittiön: heitin monta homeista juttua pois ja järjestin kierrätyslaatikon niin että nyt vain jonkun pitäisi viedä ne kierrätyspisteeseen. :D Roskatkin vein ulos, sitä oli aika iso kasa. Musta tuntuu, että täällä voisi siivota vähän useamminkin.

Siivoamasta riensin taas takaisin yliopistolle kahdelle luennolle ja paluumatkan mun perässäni käveli sellainen ainakin kaksi metrinen aika ruma poika, joka pukeutuu mustiin leveneviin housuihin, joissa on ketjuja ja vetoketjuja ja samankaltaiseen takkiin ja sillä on puolipitkät tummat hiukset joissa on jotain epämääräisiä raitoja. Se kuunteli sen iPodia ja lauloi ääneen Stand By Metä. Hyvä laulunääni sillä oli!

Kotiinpäästyäni mietin, että ehkä mun pitäisi nukkua hetki, mutta en oikein ehtinyt, kun piti syödäkin. Sitten Tanja ja muita kirkkoihmisiä (Mari, Jen ja Tony) hakivat mut ja menimme Judelle pelaamaan Pictionarya. Siellä oli ihan hirveästi ihmisiä kirkolta ja nyt ne kaikki tietävät mun nimeni, mutta mä en tiedä niiden nimiä. Lisan ja Jon nyt muistan, koska ne olivat mun joukkueessa. Söimme jotain leipätikkuja ja cupcakeja ja niiden cupcakejen kuorrute oli tosi murusevaa ja tietenkin mulla oli sitten syli ja sohva täynnä niitä murusia. Yritin niitä sitten vähän kasata siinä.
Note to self: älä koskaan syö mitään missä on kuorrute toisten ihmisten olohuoneessa, ainakaan ilman tarjottimen kokoista lautasta.

Illalla pictionaryjuhlista tultuani ja sängylle istahdettuani nenäni ilmaisi mulle turhautumisensa valtavalla nenäverenvuodolla. Se oli aika pelottavaa, koska yleensä saan niitä vain niisteltyäni ankarasti pari päivää ja ei mulla nyt ollut ollut nuhaa. Ja mulla oli vielä villatakki päällä ja kaulahuivi kaulassa ja oli vähän ongelmia, kun en halunnut tahria niitä vereen, mutten voinut riisua, kun piti pitää nenästä kiinni ja tunkea pää lavuaariin. Ja sain sitten pyykätä petivaatteita ja farkkujani keskellä yötä.

Tiistaiaamuna heräsin siihen, että Kirsten tuli herättämään mut ja ilmoitti, että meidän pitää 10 minuutin päästä lähteä. Ryntäsin sitten kylpyhuoneeseen, puin ja harjasin hampaat ja ilmaannutuani takki päällä, pipo päässä, koululaukun kanssa olohuoneeseen Miriam söi vielä kaikessa rauhassa paahtoleipää ja Kirsten totesi katsoneensa sittenkin väärin kelloa, että 25 yli kahdeksanhan se vasta oli, ei mitään kiirettä.

Luennon jälkeen olin menossa kaupan kautta kirjastoon, kun Christian Unionin ihmiset tunkivat käteeni esitteen niiden tämän viikon ohjelmista. Lounaspuheita. Ajattelin, että ei mulla parempaakaan tekemistä ole, ja että sinne kirjastoon ehtisi vielä sen jälkeenkin, joten menin sitten kuuntelemaan niiden surkean puheen Apathy is no excuse apatiasta Jumalaa kohtaan. Pointti tuntui olevan, että ei Jumalasta tarvitse välittää sillä Jumala välittää meistä silti. (Huomenna on puhe How To Have Great Sex, en ole ihan varma miten se liittyy kristinuskoon.) Onneksi siellä sai ruokaa! Ruoka oli oikein hyvää. Aluksi tosin oli ahdistavaa, kun yhtäkkiä istuin kolmen virolaisen piirittämänä. Jos ne olisvat olleet yhtäänkään kohteliaita ne olisivat voineet havaita sen, että tosiaan istuin periaatteessa niiden keskellä ja esitellä itsensä. Mitä mun sitten olisi muka pitänyt tehdä? Musta oli kyllä ihan mielenkiintoista kuunnella viroa, kun en ollut sitä ennen kuullut puhuttavan, mutta samalla se tuntui tosi salakuuntelulta. Mutta en voinut oikein mitään niillekään sanoa, koska sitten olisin paljastanut ymmärtäneeni osan keskustelusta ja salakuunnelleeni ja ne olisivat joutuneet vaihtamaan kielen englantiin. Onneksi joku Sharla sitten huomasi mun istuvan kärsivän näköisenä ja tuli esittelemään itsensä ja puhumaan mulle.

Tuon lounasjutun jälkeen sitten menin sinne kirjastoon ja lainasin kirjoja. Olin menossa kahville, kun tajusin hukanneeni piponi. Tuossa vaiheessa tosin olin jo hukannut hanskani kahdesti ja ensimmäisellä kerralla ne löytyivät ranteistani (ne ovat sormettomat, joten ne menevät niin) ja toisella kertaa laukustani. Mutta pipoa ei löytynyt päästä, taskusta, hihasta eikä laukusta. Kiersin sitten kaikki paikat joissa olin käynyt ja sieltä lounasjutun tuoliltahan se löytyi. Siellä se raukka-parka oli ihan yksin, hylättynä. Onneksi löysin sen, koska sain sen Tarulta joululahjaksi ja mua olisi harmittanut tosi kovasti, jos olisin sen kadottanut, kun sillä oli kuitenkin enemmän väliä kuin jollain pari vuotta sitten euron alekorista ostamallani pipolla.

Piponi löydettyäni menin kahvilaan lukemaan toista lainakirjaani ja siellä jopa kahdessa pöydässä oli tuttuja! Toinen pöytä tosin oli täynnä, enkä mahtunut siihen ja toisessa Stella puhui puhelimeen. No ainakin tuli luettua.

Antropologian luento oli jonkun feministin pitämä ja se oli tosi ärsyttävää, mutta onneksi sen jälkeen menin Sannin kanssa kahville siihen kahvilaan, jossa on pyöröovi (The Hub). Jonottaessamme kahvia, Miriam ilmaantui viereeni. Se teki niin viime tiistainakin neljästi. Sitten se vain sanoi mun seuraavan sitä, vaikka se aina ilmaantui sinne missä mä olin ollut ensin.

Sannin kanssa näimme arkeologian luennoitsijani Rick Knechtin ja ilmoitin Sannille lähteväni sen kanssa Alaskaan. Sanni innostui siitä kamalasti myös, joten menimme tietokoneelle lähettämään Rickille sähköpostia.

Kotona nukuin ja näin mielenkiintoista unta, jossa hain King's Collegen (yliopistomme vanhimman rakennuksen) kappelista turvapaikkaa, lensin ilmapallolla, johon Kirsten antoi mulle pumpulista tehdyn narun, joka tietenkin katkesi. Ilmapalloa tietenkin tarvitsin päästäkseni kappelin katossa olevien elefanttien luo.

Puoli kymmeneltä heräsin sohvalta siihen, että Miriam tuli kotiin kolme tuntia kestäneestä kokouksesta. Tajusin sitten, että ei mun enää tarvitse roikkua ilmapallon narussa (käteni ja jalkani puristivat tosi jännittyneinä ja olin muutenkin ihme kippuralla vaikka sohvalla oli ties miten paljon tilaa). Ruokaa söimme sitten vielä puoli yhdeltä toista Kirstenin tullessa kotiin. Se vähän nauroi meitä, koska katsoimme Mulania, mutta kiinnostui sitten siitä itsekin ja jäi katsomaan.

Mitähän kummallista huomenna tapahtuu?

Nyt teen jonkun tällaisen jutun, jonka Lena oli päiväkirjassaan tehnyt. En ole ihan varma onko tämä kovin hyvä juttu tehdä.

KOLME NIMEÄ, JOITA TOTTELET:
1. Tiia
2. Tiimari
3. Diia, Thia, Tia, Tea-a, Cia yms. väärinlausumat.
KOLME NIMIMERKKIÄ, JOTKA SINULLA ON OLLUT:
1. Sadepeura
2. Lyra Blackbird
3. Farina
KOLME ASIAA, JOISTA PIDÄT ITSESSÄSI:
1. Kummallisuus
2. Pohtivuus
3. Suomalaisuus
KOLME ASIAA, JOISTA ET PIDÄ ITSESSÄSI:
1. Hankaluus
2. Heräämättömyys
3. Se, miten saan kaiken räjähtämään
KOLME ASIAA, JOTKA PELOTTAVAT SINUA:
1. Se, että jollekin rakkaalleni käy pahasti
2. Se, etten tiedä mitä tulee tapahtumaan jossain pelottavassa jutussa
3. Terävät esineet
KOLME ASIAA, JOTKA OVAT OLENNAISIA PÄIVÄSSÄSI:
1. Kofeiini
2. Ylämäki
3. Sohva
KOLME ASIAA, JOTKA OVAT PÄÄLLÄSI NYT:
1. Sukat
2. Yöpaita
3. Collegehousut
KOLME LEMPIBÄNDIÄSI (NYT):
1. Clachan Yell
2. The Ark
3. Raymond och Maria
KAKSI TOTUUTTA JA VALHE:
1. Teekuppini on tyhjä
2. Ulkona sataa lunta
3. Olohuoneen ikkunassamme ei ole reikää
KOLME FYYSISTÄ ASIAA, JOTKA VIEHÄTTÄVÄT SINUA SUKUPUOLESSA, JOHON OLET MIELTYNYT:
1. Hassut korvat
2. Kivat sormet
3. Kauniit silmät
KOLME LEMPIHARRASTUSTASI:
1. Luistelu
2. Tanssiminen
3. Teatteri (vaikken sitä nyt valitettavasti teekään)
KOLME ASIAA, JOITA KUUMEISESTI HALUAT TEHDÄ NYT:
1. Kuumeisesti haluan tulla kuumeettomaksi
2. Pestä hiukset
3. Imuroida
KOLME URAA, JOITA HARKITSET:
1. Arkeologi
2. Rekkakuski
3. Lennonjohtaja
KOLME PAIKKAA, JONNE HALUAT MENNÄ LOMALLA: (Menenkin!)
1. Saksaan
2. Alaskaan
3. Suomeen
KOLME NIMEÄ LAPSELLE: (Älkääs dissatko. Tai dissatkaa vaan.)
1. Säde Amber
2. Sami Kristian
3. Lotta Aliissa
KOLME ASIAA, JOITA TAHDOT TEHDÄ ENNEN KUOLEMAASI:
1. Saada aikaan jotain jännittävää
2. Käydä kaikilla maanosilla
3. Kokea unohtumattomia asioita!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.