IRC-Galleria

Lähekkö kupittelloon???Tiistai 20.01.2009 20:14

No niin, reilu viikko jo vierähtänyt täällä Pieksämäellä ja on aika vähän kirjoitella tunnelmia kaiken kansan luettavaksi =)

Noh noh.. Koulussa oli aika tylsää ekat päivät, kun aiheena oli vaan infoo, infoo, infoo ja infoo. Torstaina alko vasta kunnon tunnit ja loppu viikko olikin sitten ihan jees, vaikka väsytti kyllä, kun en koko viikkoon kunnolla nukkunut.

Mun selkäsärky on alkanut hyvinkin hellittää, kiitos äitin antaman rasvan ja kiitos kaikille teillekin, jotka mun puolesta rukoilitte ^^ Ja kiitti taivaan isukille tietty!

Torstaina mulla oli kylässä Jonna ja oli kyllä kiva jutella pitkästä aikaa!!! Siinä sitten vierähtikin muutama tunti, kun päivitettiin kuulumisia :D

Viime viikolla reippailin oikein urakalla ja käveltyä tuli päivittäin noin 8 km, lukuun ottamatta viikonloppua. Viikonloppuna olin nimittäin Joksulla ja Viljalla kylässä, tosin Vilja oli Sotkamossa, niin vietettiin Joksun kaa viikonloppu kahestaan. Jykylässä pelattiin pleikkaa, juotiin kahvia ja puhuttiin kaakkaa =)

Takasintulomatka pieksämäelle oli varsin mielenkiintonen. Jyväskylän rautatieasemalla törmäsin Rimpaan, joka oli oikein iloinen yllätys ^^ Sovittiin menevämme kahville tässä joskus. Vielä yllättävämpää oli se, et Pieksämäen asemalla törmäsin Hanneleen!!! =) Johan oli tuttuja liikenteessä.

Paluu opiskelun arkeen lähti tällä viikolla ihan mukavasti ja nyt oon vähän paremmin jo tutustunu muihinkin tyyppeihin meidän luokalla. Tänään mm. puhuttiin, että viikonloppuna mentäisi juhlistamaan meidän luokan Villen synttäreitä porukalla ;)

Mä tein tänään nakkikeittoo, eikä se ollu niin hyvää ku äitin tekemä. Mistähän johtuis?
Mua väsyttää, mut pitäis vielä kattoo ruotsin juttuja, jos vaikka huomenna tuntisin osaavani pari sanaa tunnilla =) Kauppaankin pitäis mennä...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.