IRC-Galleria

Juuret on? Juureton?Sunnuntai 08.02.2009 04:34

No eipä oo tehtävä vieläkään valmiina, kun oon tässä kaks päivää harrastanut espanjalaista mañana-ajattelua =)

On ollu kyllä aivan kummallinen päivä, kerta kaikkiaa outo :D Ensinnäkin nukuin viime yönä reilu neljä tuntia ja oon ollu pirtee koko päivän! Tai siis että ei oo väsyttäny. Koulutehtävääkin tein kolme tuntia, kunnes ajatus meni aika paljon nopeempaa, ku mitä pystyin kirjottaa.

Oon mietiskelly tänään kyllä kaiken näköisiä juttuja... Rankkoja juttuja, jotka on kyllä vieny henkisesti mut aika rajoille. Mutta on siis mukavaakin ollu. Oon datannu tässä kuitenkin 16 tuntia :P Telkkarinki avasin äsken ensimmäisen kerran "tänään" ja katoin tähtiportin =)

Hm... Onkohan Paulin tuparit menny hyvin...? Harmittaa ehkä vähän, kun en ite päässy lähtee. Sain tänään muuten sellasen viestin, mikä sai mut kyllä vuolaasti kyynelehtimään, kiitos pulu <3 Ja sain tänään myös mesessä purettua tuntojani yhestä jutusta, joka on mietityttäny mua jo reilun kuukauden.

Tuleekohan mun kämppis tänään vai vasta maanantaina? Oon meinaan kyllä levittäytyny pitkin kämppää tavaroineni ja voisin kyllä vähän siivota, ennen ku kämppis tulee =) Melkeinpä tässä jo odotan seuraa, koska oon kohta viettäny kolme vrk keskenäni ja se on kyllä mulle aika pitkä aika ;) Mut jotta jaksan huomenna pohtia ja kirjottaa juuriani, niin taidan kömpiä sängyn puolelle....kohta ^^

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.