IRC-Galleria

Saruto

Saruto

Eihän kukaan ole täydellinen mutta aina voi yrittää

Selaa blogimerkintöjä

8ITiistai 09.08.2011 19:35

Pidin murhaajasusikoiraani irti tuossa pihalla kun keppiä viskoin, vastoin lakeja mutta Rii tottelee joka ainoaa käskyä joten tyhjä puisto oli minusta aivan jees tähän.

Tulipa sitten herra X siihen keuhkoamaan, seurasi vielä rappuunkin ja tarkisti ovesta nimen (jos olisin tajunnut että seurasi sen takia en olis päästäny, luulin et oli hänkin tänne tulos) mut siis:
Onhan se hienoa että kansalaiset välittää epäkohdista, mutta tää taistelu kuulus käydä aivan muualla. Suomessa pitäs kattoa kelle niitä koiria annetaan, niin uskon että nää hyökkäilytilastot romahtais.
Varmasti Rai näyttääkin ulkopuoliselle pelottavalle koska onhan se MUSTA ja SUSIKOIRA (not, son seefferi) mutta Rii on niin väärö koira mihin tätä purkaa. (Voisin osoittaa paremman esimerkin suoraan naapurista, mutta mutta...)

Ääh, no toivottavasti tulee poliisisedät ihan paikanpäälle nii näkisivät mikä tossu tuo koira on ja voisin jakaa vähän ajatuksiani esim. siitä että mites jos kyseessä olis vaikka kultainen noutaja?

Turhauttavaa, kun saa tällasta palautetta (kyllä, aivan aiheesta tosin) kun eikö Suomen valtiossa ole pikkasen isompiakin ongelmia joihin puuttua kuin pelottovan näköisen ja tottelevaisen tossun irtipitäminen?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.