IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

No niin. Kuten jotkut teistä ehkä muistavatkin, olin pari vuotta sitten hardcore Harry Potter -fani. No nyt sitten eilen tuli katsottua uusin leffa (Harry Potter and the Order of the Phoenix), ja pienimuotoinen fanius taas palasi. Ei nyt mitenkään pahemmin, mutta että edes kiinnostaa taas vähän koko Potterit. xD

Tuli siinä leffaa katsellessa hyvä juttu mieleen. :D:D Kaikkihan tietävät, että Harry Potter (Daniel Radcliffe) on elokuvien päähenkilö, ja häntä tässäkin vähän päälle parituntisessa filmissä nähdään 98% ajasta.

Tunnelma tiivistyy!! (eli Saz väsyy lisää :D:D:D:D)

Sitten on Draco Malfoy (Tom Felton), joka esiintyy elokuvassa enintään noin kaksi minuuttia.

Nyt polttaa jo! =O

Tuli vaan mieleen, että on se aika hyvää juttua, kun toista nähdään elokuvassa koko ajan, ja toinen vilahtaa kerran kaksi, ja silti molemmat ovat melko lailla yhtä suosittuja teinityttöjen keskuudessa. :D:D:D Mistä tämä kertoo?

Pitävätkö tytöt todellakin enemmän pahoista pojista vai ovatko "Dracon" platinablondit hiukset avain salaisuuden ratkaisemiseksi? Kun asiaa aloin tarkemmin ajatella, niin tässä tulos:

Nythän on niin, että en itse ole koskaan niin kirjoissa kuin elokuvissakaan pitänyt päähenkilö Harrysta - joo, pahaa juttua, tiedän, koska se jätkä tuppaa kirjan lehdiltä ja elokuvissa niin maan perkeleesti naamalle... xD Anteeksi nyt kaikille Harry-faneille, mutta minusta hän on yksi saatanan ärsyttävä, elitisti, tekopyhä kusipää, jolle tekisi hyvää kunnon pieksäntä henkihieveriin.

:D:D:D:D:D:D:D:D

Elokuvista ehkä paras esimerkki on neljäs leffa (Harry Potter and the Goblet of Fire), jossa "Harry" on koko ajan sellainen norsunvittunaama, että meitsin tekee aina mieli hakata televisioruutu paskaksi. Vittuilee parhaalle kaverilleen ja haukkuu tätä, käyttäytyy kuin omistaisi koko saatanan maailman.. Tekopyhä paska koko jätkä. :D Ja jos joku sanoo nyt, että "Hevonpaskaa! Harry on oikeasti epäitsekäs ja hyvä!", niin meitsi sanoo siihen että: ";__; LoLZ. Too bad. This is srs biznis. You fail and will lose all your Internetz cookiis. D:" Eli suomeksi sanottuna: ei vois vittu vähempää kiinnostaa, hajoo spede. (Paska-Ankka = epic Win!! =DDD)

Joo, tämä merkintä on hieman aggressiivinen, koska minua vituttaa suunnattomasti, kun työnantaja käy päälle kuin yleinen syyttäjä. Vittu, voisi tajuta, että ei niitä enkunkursseja päivässä eikä kahdessa saada järjestettyä. Nytkin meikä on ajellut pitkin Pomarkkua, Noormarkkua ja Poria asioita hoitelemassa, mutta voi saatana, kun ei ne päätökset hetkessä niiltä synny. Tässä on nyt vastassa kaksi _kuntaa_ ja _kaupunki_ vitun tyhjäpäät.

Ja voi vittu jos joku nyt tulee wineen tämän merkinnän epäkypsyydestä, niin annan neuvon: tulosta tämä merkintä paperille ja pistä uuniin, niin eiköhän kypsy.

Vittu.

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Juttua riittäisi kyllä vielä enemmänkin, mutta pitää mennä nukkumaan, että pääsee aamulla aikaisin ylös - promoamaan vähän lisää.

Kettu, susi ja karhukin siihen vielä päälle jyystämään!

Ps. Näin viime yönä jotain painajaista, missä jouduin autiolle saarelle, ja minut yritettiin ensin raiskata ja sitten tappaa siellä. Lopulta pääsin polkuveneellä pakoon. Jos unista on mitään pääteltävissä tulevaisuuteni ei tule olemaan ruusuinen eikä edes okapensaita täynnä, vaan yksinkertaisesti katujyrän yli ajama.

Pitääpä mennä keittiöön ja katsoa, jos löytäisi oikein tylsän lusikan..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.