IRC-Galleria

MaanantaiTiistai 31.07.2007 01:59

Maanantai on perseestä. Näin siis keskimäärin.

30.7.2007, joka siis oli tiistaita edeltävä päivä, oli sangen poikkeuksellinen, tosin osasyynä voitaneen pitää sitä, että oli kaunis, vähäsateinen kesäpäivä.

Kyseinen päivä kuitenkin erosi normaalista, ns. "angstimaanantaista" siten, että saatuani kohtalokkaan puhelinsoiton ja selvittyäni hengissä Helsingin keskustan Stockmannin 5. kerrokseen tapasin varsin mukavia ihmisiä, ja vietimme aikaa testaten sänkyä, jonka hinnaksi arvioimme n. 204 000 Venäjän ruplaa. Kyseinen sänky ei kuitenkaan vastannut esteettisiä näkemyksiämme mm. peitteiden värin (punainen) ja kuvioinnin (skotlantilaisvaikutteinen ruutukuosi), ja kauppoja ei tullut. Poistuimme siis liikkeestä Akateemiseen kirjakauppaan, jossa nautin kupillisen kahvia. Täällä seuraamme liittyi neljäskin henkilö, ja päätimme yksimielisesti lähteä syömään päivällistä ravintolaan, joka tunnettiin nimellä Everest.

Nautittuamme varsin täyttävän aterian, joka sisälsi mm. riisiä ja erilaisia kastikkeita, maksoimme laskun (55,60e) ja poistuimme. Tultuamme Finnkino Tennispalatsiin seurueemme vahvuudesta poistui neljännes (1hlö). Jäljelle jääneellä joukolla tutustuimme paikalliseen luomutuotteiden erikoismyymälään, josta emme tosin ostaneet mitään, ja siirryimme Kampin keskuksen yläkerroksiin nauttimaan kahvia, jäätelöä sekä omalla kohdallani SPAM-energiajuomaa. Keskustelimme aikamme ja siirryimme ulkotiloihin. Rautatieasemalla seurueen koko pieneni jälleen, paluumatkalle Kamppiin ja sitä kautta Espooseen jäi enää kolmasosa (1hlö).

Paluumatka sujui kuitenkin ongelmitta, ainoastaan vieressä istuva, oletettavasti alkoholin vaikutuksen alaisena ollut keski-ikäinen mies aiheutti lievää häiriötä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.