IRC-Galleria

Jebjeb, elikkä seuraava teksti ei tosiaan ole omani, kopioin tänne siks ku son nii magee. Alkuperäisen kirjoittanut Janne "skinhead_h8" Henriksson Kajaanista. Jos huomaatte virheitä tekstissä (ks. linkki alkuperäiseen kommenteissa) hihkaiskaa.


Me olemme tuhon partaalla jos emme ala vastarintaan nekruja vastaan, nimittäin heillä on salainen juoni jolla he koittavat tuhota meidät ja meidän maan kulttuurit.

He koittavat esittää poliiseille ja kaikille tällasille virkaihmisille olevansa parempi käytöksempäsiä kuin me jotta he saisivat Suomen valtion puolelleen ja niin siinä on tullut jo hieman käymäänkin, nimittäin Suomen valtio syrjii suunnilleen nykyään enemmän meitä, Suomen kansalaisia ja kohtelevat näitä mutakuonoja kuiin heroja, antavat kaikenlaista avustus rahaa näille rotille ja sossu maksaa niiden ruoat ja kulkuvälineet joilla he pääsevät vain kaupungille kuluttamaan aikaansa.
Osa menee töihin ja osa ei, jotkut varmaan ajattelee että nekru mikä käy töissä on hyvä ihminen ja noudattaa maan tapoja. mmm NO EI TODELLAKAAN SE ON VAIN YKS HELVETIN SALA JUONI!!!! Kun he menevät töihin tai perustavat omna firman niin siinä menee monen Suomalaisen työ paikka, millä esim perheen isä vaikka elättää kolme lasta ja vaimon jos se saa potkut, sossun rahallako VITUT sossun rahalla ei elätä lemmikkimarsuakaan, siinä joutu sit ukko työttömäks ja siitä tulee juoppo joka tuhlaa sossustakin saadut rahat viinaan, ku akka jätää rahan vuoksi ja akka alkaa vitutuksissaan juopottelemaan ja pennut joutuu lapsikoteihin ja valtio maksaa heistä maltaita, ja kennen vika tämä koko sotku oli no tietenkin N E K R U N!!!!!
Ja se bisnes jota nämä nekrut pyörittää sitten ei ole puhdasta, ootte varmaan miettiny miks heidän pizzat vaikka ovat niin halpoja, koska ne on joko pilaantuneita tai varastettuja, eli likasta puuhaa. Ja ei näille riitä sekään vaikka niillä oiskin joku pizzeria/kebab vaan pitää silti olla tuolla varastelemassa ja kerjäämässä turpaan että saisivat nostettua syytteen ja saisivat monta tonnia siitä...
Ja se on kumma juttu ku sanotaan että "maassa maan tavoilla" mut kumma kun he saavat tuoda tänne omat maan tavat, eli heillä on enemmän etuja kuin meillä Suomalaisilla, esim jos nekru vetää sua turpaan niin se menee pelkäksi pahoinpitelyksi, mutta jos minä vaikka lyön nekrua niin se menee pahoinpitelyksi ja rasistiseksi käyttäytymiseksi ja onko se oikein? NO EI OLE!!!! Sitten siihen niitten työhön takas. Jos ei niilä ole töitä niin he ovat kauppaamassa tuolla kaduilla huumeita Suomennuorisolle ja heistä tulee narkkareita mitkä tappaa toisensa ja lopuks ittensä ja näin nekru taas jälleen sai tuhottua litaanin Suomalaisia.
Niin ja tämä helvetin hip hop kulttuuri ne saatanan apinat on jo saanu nuorison sekoamaan johonkin helvetin hip hop kulttuuriin eli ne on saanu suomalaisista nuorista kriminaaleja ja rotupettureita joilla ei ole yhtään moraalia pieksetään ja halveksitaan tuolla veteraaneja ja töhritään kulttuuri patsaat joillakin vitun spray maaleilla ja heidät on saatu vihaamaan koko armeijassa käyntiä ja koko yhteiskuntaa.
Entäs sitten tämä meidän jylhä, pyhä ja kaunis puhdas veremme, nämä rotat tuhoavat senkin meilta, he joko raiskaavat tai sitten Suomalainen nainen on vaan seonnu ja päättäny pyöräyttää maahan nekrun pennun josta on tullut puolverinen ja aikojen saatossa mulaattia ei välttämättä erota enään vaan se pieni nekru mikä siinä on, on hänen sisällään ja siihen saatta hourahtaa kuka tahansa suomalinen mies/nainen nussimaan tämmösen mutantin kanssa ja siinä on taas veren puhtaus tuhoutunut.

JOS EMME PYSÄYTÄ HEITÄ AJOISSA JA TAISTELE LOPPUUN ASTI VOIMME SANO KOMEALLE ISÄNMAALLEMME HEIDO JA TUHOUTUA!!! MUTTA NIINHÄN ME EMME TEE VAAN ME TAISTELEMME ME TUHOAMME KEINOTTELIJAT JA NEKRUT!!! JA EMMEHÄN HALUA ETTÄ SUOMEN KULTTUURIT HÄVIÄÄ JA ETTÄ SUOMALAISUUTTA EI OLE ENÄÄN KOHTA!!!! EMME HALUA, EMME TODELLAKAAN!!! SIEG HEIL!!!!! WHITE POWER!!!
Ps:Suomi Suomalaisille

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.