IRC-Galleria

Sherihvi

Sherihvi

2018..... I'm too old for this..

Missä Pisteet Ratsastaa?Sunnuntai 25.05.2008 15:17

Koko vuoden kestänyt odotus päättyi eilen kun Euroviisut jysähtivät ilmoille eilen-illalla/yöllä Belgradissa (eng. Belgrade) keskellä Serbiaa (eng. Serbia) joka joskus vuosia vuosia sitten oli osa Jugoslaviaa (eng. Yugoslavia).

Suomea tottatosiaan kisassa edusti Teräsbetoni koska HEVILLÄ EI IKINÄ HÄVITÄH! (vaikka Hanna Pakarisella oli se Nightwish/Within Temptation-apinointi viimevuonna niin ei sitä lasketa kun se ei oo HEVIÄH! ÖRR).

Teräsbetoni selvisi jatkoon hienosti Semifinaaleista joissa nähtiin Eväspatongin lisäksi mm. Irlantilainen kalkkuna (joka oli feikki koska se oli muovia), Virolainen huumoripoppoo (mikä oli hauska), Maltalainen Vodka-laulu (mikä oli hyvä!) ja Ruotsalainen joskus viisut voittanut Carola Hägg...eikun ei ollutkaan vaan joku Charlotte mikälie (muovisempi kuin se edellämainittu kalkkuna).

Semifinaaleissa oli ihan hyviäkin vetoja kuten Turkin mainio Rockbändi (mitä diggasin jo esikatselussa) ja Georgian sokea naislaulaja jonka biisi oli mainio. Tuohon lisätään vielä Norjan oikeasti lämmin kappale (jota ei ruotsilla ole ollut koskaan) ja Tanskan mukava rallattelu All Night Long niin luvassa on huima finaali sillä kaikki tässämainitut pääsivät upeasti jatkoon.

Maltan, Irlannin ja Viron tiet nousi pystyyn mistä olin erittäin pettynyt ja allapäin mutta Suomi sentään selvisi jatkoon koska se oli HEVIÄH!.


Sitten itse Finaali-lähetykseen.

Ennen Finaalia oli huhuja että Teräsbetoni, joka soittaa HEVIÄHH olisi voittanut semifinaalinsa. Noh HEVILLÄ EI HÄVITÄH! ...PRRKELE!

Finaalissa siis nähtiin kaikki semifinaaleista jatkoon selvinneet maat (ei siis Irlannin kalkkunaa tai Maltan Vodka-laulua)

Finaalissa oli suoraan ilman mitään karsintoja:
- Saksa, jota edusti aika kulahtanut tyttöbändi
- Iso-Britannia, jonka esitys oli oikeastaan ihan mukavan funkahtavaa dance-poppia
- Ranska, joka vastasi allekirjottaneen illan ekasta järkytyksestä (naislaulajillakin oli tekoparrat...)
- Espanja, jonka biisi oli sitä "läppä-osastoa" (vrt. viimevuoden Ukraina ja Verka Serduschka) Tshiki Tshiki

Ja tietenkin Serbia jolla oli perusvarma balladi-kappale tänäkin vuonna.

Kun vedot oli vedetty niin luvassa oli ehkä Euroviisujen huippuhetki tältävuodelta kun Yugoslaviassa (suom. Jugoslavia) syntynyt serbialais-koripalloilija Vlade Divac (edustanut mm. Charlotte Hornetsia ja Los Angeles Lakersia NBA-liigassa) virallisesti avasi Äänestyslinjat viskaamalla koripallon melkein puoleen kenttään yleisömerta.

Itse Äänestys olikin sitten karvasta katseltavaa niille jotka olivat sillä mielellä että HEVILLÄ EI HÄVITÄH!

Suomi sai vallan 35 pistettä ja sijottui peräti neljänneksi viimeiseksi kilpailussa! Hävittiin mm. Ruotsille ja sille Barbie-nukelle (mikä lisäsi vitutus-arvoa).

Ai että kuka voitti?

noh kisan voitti Venäjä jonka salaisena aseena toimi Olympia-tason Olympiavoittaja-taitoluistelija joka oli kaiken lisäksi vielä MIES! Itse kappaleen esitti Dima Bilan joka karvaasti oli ruikuttanut toissavuoden viisuissa kun pikkuinen Suomi ja Lordi pätkivät Euroviisut nippuun, pakettiin ja kasaan, voittaen koko roskan!

Elikkä ensivuonna sitten Venäjälle viisut. Viisut varmaankin pidetään Moskovassa Punaisella Torilla. Avajaisnumerona toimii Vladmir Putinin pitämä puhe siitä miten hieno maa Venäjä on. Väliajalla nähdään Puna-Arm...siis Venäjän armeijan kalustoesittely ja illan päättää Ilotulitus.

Dazvidanja


Ps. HEVILLÄ HÄVITTIIN!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.