IRC-Galleria

Silentto

Silentto

Ah, ma petite chou-fleur~

Täh?! Onks sillä tytär!? O__OSunnuntai 07.03.2010 23:40

Mun listalla on ollu jo pitkään erään tietyn elokuvan katsominen, mutta aina on tullut jokin este, minkä takia en ole voinut sitä katsoa. Tänään ehdin sen kaikesta huolimatta katsomaan ja täytyy sanoa, että se oli mitä oletinkin sen olevan: tunnelmallinen ja omaperäinen. Kuten 99,99% kaikista elokuvien jatko-osista, tämäkin on paljon heikompi kuin edeltäjänsä "Dracula". Jos ette vielä arvaneet, katsoin vuonna 1936 tehdyn elokuvan nimeltään "Dracula's Daughter".
Elokuva jatkuu siitä, mihin edellinen jäi: Van Hellsing saapuu kammiosta, jossa hän tappoi Draculan, kun kaksi pätevää ja viisasta konstaapeliä ilmaantuvat paikalle. He löytävät Renfieldin ja Draculan ruumiit, minkä seurauksena he pidättävät Van Hellsingin murhasta. On mielenkiintoista seurata, miten Van Hellsing selittää edellisen elokuvan tapahtumat poliisiaseman johtajalle, mutta luonnollisesti tämä ei usko, mitä vanha tiedemies hänelle höpöttää. Van Hellsingiä syytetään murhasta ja siitä seuraa oikeuden käynti.
Leffassa on myös toinenkin juoni. Siinä Draculan tytär, kreivitär Marya Zaleska, tavoittelee kuolevaisuutta tuhoamalla isänsä ruumiin. Tämä ei kuitenkaan toimi ja seurauksena Zaleska vaeltaa öisiä katuja etsien apurinsa, Sandorin, kanssa uhreja. Zaleska kuitenkin ihastuu Van Hellsingin vanhaan oppilaaseen ja yrittää tehdä tästä hinnalla millä hyvänsä vampyyrin, jotta he voisivat elää ikuisuuden Draculan vanhassa linnassa. Suunnitelma epäonnistuu, kun Zaleska saa puisen nuolen sydämensä läpi ;___; nyyh

Mitäs voisin sanoa... se oli ok leffa. Ei mitenkään erikoinen, mutta ei todellakaan huono. Harmillista on, ettei leffassa ole merkkiäkään Bela Lugosista! He eivät saaneet häntä edes näyttelemään Draculan ruumista! Surullista. Onneksi Van Hellsingillä on sama tuttu näyttelijä 8D Täytyy myös sanoa, että Zaleska muistuttaa hyvin paljon Morticia Addamsia, sekä ulkonäöltään että hieman luonteeltaan, ja molemmaty harrastavat maalaamista, jos muistan oikein.
Seuraavaksi: "The Son of Dracula" ja ette koskaan armaa, mikä hänen nimensä on xD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.