IRC-Galleria

Long time, no see.Perjantai 09.12.2005 02:19

Moro!

Oon laiska kirjottamaa.

Rähinä oli parasta! Jatkot oli legendaariset. Niistä vielä puhutaan. Osa on varmasti lukenut lehdistä :D

Me sit tultiin oman porukan ja Gurulauran kanssa tänne yöks. Aamulla vietiin tyttö kotiin, ja lähdettiinki Padasjoen suuntaan.

Pasilla oli yo-juhlat. Käväsimme siellä, sitte kotiin hetkeks, ja pa pa pa paaariiin! Lahteen jopa. Lahti on kyllä sellai paikka että huuhhhuh. Mut joo, halvalla päästiin, ja ihan helvetin kännis oltiin. Muisti kadonnu aika lahjakkaasti, mutta ei kai siinä mitään. Kai. Toivottavasti. Yöllä viiden mais ku himaan tulin nii mutsi kukku hereil. Tai siis varmaa herätin sen. Mitäköhä sillekkin olen puhunut :D No mutsi rokkaa, onneks <3

http://koti.mbnet.fi/~trumies/Pasin%20JOU/

Jotain kuvasatoo.

Tiistaina kotiin bussilla. Nopeesti käväsin Jarnon kans hörpyil olkkaril, ja sitte kaveri haki mut kotio. Loppuilta yksin, mut ei se mittää. :)

Keskiviikkona alkoki koulu taas! Rankkaa. Jaksoin olla jopa kasista yhteen, ja sitten toki Olkkarille :D Onpas yksitoikkoista. Sit kotiin, ja laamailua, nukkumaan.

Torstaina ylös, tekeen exceliä, kouluun tekee excelkokeen, sit kotii, ja laamailua. Eiku KOKKASIN! Herkkuruokaa. Broilerin filesuikaleita salsantyylisessä kastikkeessa ja lohkoperunoita. Ah! Sit Punkstah tuli syömää mun kans. Tosin omaa ruokaansa, MÄKKIRUOKAA! huh.

Katottii sit leffa ja vähä simpsoneita ja sit se lähti kotiokotiokotio. Ny oon täs! Irkkaan. Aamul seiskalta ylös, ysiltä pois. Kahelt ois työhaastattelu kharmaan, joka pelottaa ihan helvetisti :D Noo, en odota mitään kauheeta sukseeta joten eiköhän se tästä :) Illal sitte ryyppäilee! Saa nähä ketä olis tulos. Toivottavasti joitai jotka jaksaa mua humalas ja jaksaa tanssia. :D Mintun kans ois kiva päästä baareilee mutku se menee aina muitten kaa ja eri aikaan. GRRRRRR.

Mut ehkä nuo kestää mua. Ehkä. :D Tai sit turvaudun ohikulkijoihin. Ja katusoittajiin! Joo.

Mut raportoidaan. Pusi!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.