IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Sunnuntai 06.07.2008 02:15

Tylsää on kovin. Olen jo frendien 8 kaudenkin jo kattonut (pakko saaha ysi heti!) I Dont have a life..... Kirjotinkohan sitäkään oikein... Möyrr. eikä täällä ole valoja. Kompostissa ei ole valoja ei.

Osallistuin kisaan, missä voin voittaa ilosaareen liput. ois hubaa päästä sinne kavereitten kanssa. Sit voitas olla sateessa ja ainakin 6 ihmistä yhden pienen sadeviitan alla, eli toisin sanoen kastua kaikki ^^
Mut onneks on ees sulo <3 Vaikkei siellä mitään hätkähdyttävää, niin voisipa vaikka irroitella, mutta nääh, mitäköhän se munkin irroittelu tarkottaa sitten. Hmm. pari siiderii ja tyhmiä juttuja? Voip olla. Mut ei sitä tiiä koska vedän överit, tuntus et nyt siihen ois ainaki syytä ku kaikki on niin tyhmää :D
Vois kanssa mennä uudelleen irrottelemaan hevosilla mettään :D Iiris ei pysyny pomppulaukkatamman kanssa mukana :D Noeii, se vaan johtu siitä et iiriksellä oli kiire stripata siinä samalla. Iiris ei koskaan tee asioita tylsäksi. uu ja ponppulaukkatamma juos melkeen mun päältä, se oli pelottava action!

En ees keksi mitään kirjotettavaa, eli on rilli booring. Voiku joku keksis mulle tekemistä tai ees viihdyttäis mua. En ees pääse hannan ja kaisan tupareihin. Mitä tää tämmönen elämättömyys on?
Ja maanantaina taas töihin. *burrr* No olenpa ainakin tienannut matkarahoja ja putken.
Möyr.. Olisi edes jotain kuvattavaa niin olisi hubaisaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.