IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Ihan paras moi!Perjantai 18.04.2008 15:38

Tämä kysely on vain heteroseksuaaleille. Jollet ole avoimesti hetero, anna tämä kysely ystävällesi joka on. Koita vastata mahdollisimman avoimesti ja tyhjentävästi kaikkiin kysymyksiin. Vastaukset ovat luottamuksellisia eikä vastaajan henkilöllisyyttä paljasteta ulkopuolisille.

1. Minkä uskoisit aiheuttaneen heteroseksuaalisuutesi?

2. Milloin ja miten päätit olevasi heteroseksuaali?

3. Onko mahdollista, että heteroseksuaalisuutesi on pelkkä vaihe, josta kasvat ulos aikanaan?

4. Olisiko mahdollista, että heteroseksuaalisuutesi pohjalla on samaan sukupuoleen kohdistuva neuroottinen pelko?

5. Jollet ole koskaan ollut seksuaalisessa kanssakäymisessä samaa sukupuolta olevan henkilön kanssa, kuinka voit olla varma, ettet pitäisi siitä?

6. Keille olet paljastanut heteroseksuaaliset taipumuksesi? Kuinka he reagoivat?

7. Miksi heterot tuntevat tarvetta vietellä muita omaan elämäntapaansa?

8. Miksi heteroseksuaalisuutesi kuuluttaminen on sinulle niin tärkeää? Etkö voisi vain olla mitä olet ja pysyä hiljaa asiasta?

9. Haluaisitko lapsesi olevan heteroseksuaali, ottaen huomioon kaikki vaikeudet, joita hän kohtaisi? Esim. teiniraskaudet.

10. Ylivoimainen enemmistö lasten hyväksikäyttäjistä on heteromiehiä. Onko turvallista antaa heteromiesten työskennellä lasten kanssa esim. opettajina, lääkäreinä ja liikunnan ohjaajina?

11. Huolimatta tuesta, jota avioliitto-instituutio nauttii yhteiskunnassa, lähes puolet avioliitoista päättyy eroon. Miksi heteroseksuaaliset suhteet eivät kestä?

12. Miksi heterot painottavat seksiä niin paljon?

13. Liikakansoitus on vakava ongelma. Miten ihmiskunta selviäisi, jos kaikki olisivat heteroita?

14. Voitko luottaa heteroseksuaalisten terapeuttien tai tutkijoiden lausuntoihin? Etkö pelkää, että he yrittävät saada sinut tuntemaan itsesi heteroseksuaaliseksi?

15. Heteroseksuaalit käyttäytyvät ja painostavat muitakin käyttäytymään jyrkkien, stereotyyppisten sukupuoliroolien mukaan. Miksi pidätte kiinni tällaisista epäterveistä roolileikeistä?

16. Armeijan miesvaltaisuuden huomioon ottaen, eivätkö heteromiehet ole epäkelpoja sotilaiksi?

17. Kuinka sukupuolten välinen emotionaalisesti tyydyttävä suhde on mahdollinen, kun teillä on niin suuria eroavaisuuksia keskenänne? Kuinka nainen voisi tietää mitä mies tarvitsee ja toisinpäin?

18. Eikö teidän heteroiden kannattaisi pitää äärisiipenne, kuten skinit ja uskonnolliset hihhulit, hiljaisina? Eikö tämä parantaisi imagoanne?

19. Miksi heterot ovat niin moniavioisia?

20. Miksi väkisin liitätte heteroseksuaalisuuden niin moniin kuuluisiin lesboihin ja homoihin? Yritättekö näin oikeuttaa omaa heteroseksuaalisuuttanne?

21. Kuinka voitte oivaltaa luonnollisen homoseksuaalisen potentiaalinne, jos rajoitatte itseänne pakonomaiseen heteroseksuaalisuuteen?

22. Monet heterot ovat onnettomia. On kehitetty tekniikoita, joilla seksuaalisuuttaan voi muuttaa, jos todella haluaa. Eihän heteroseksuaalisuus kuitenkaan ollut oma tietoinen valintasi? Oletko harkinnut eheytysterapiaa?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.