IRC-Galleria

minusta_))Maanantai 13.11.2006 22:32

Minun nimini on Nastja. Sukunimini on Ulanova. Olen 15 vuotta vanha. Olen syntynyt vuonna 1991, 1. helmikuuta. Minun syntymäpaikka on Venäjä, Saratov. Nyt asun Suomessa, Tampereella. Olen muuttanut Suomeen 1,5 vuotta sitten. Minun isäni, siskoni ja isovanhempani asuvat Saratovissa. Täällä minä asun Härmälässä äidin ja isäpuolen kanssa. Minun äidin nimi on Inna, isäpuolen nimi on Tapio Koivu ja isän nimi on Aleksei.
Härmälässä meillä on kolmio. Minun huone on aika iso, minulla on oma tietokone, iso sänky ja paljon erilaisia kaappeja. Käyn Hatanpään koulussa. Koulussa minulla ei ole lempioppiaineita, tykkään välitunnistä. Mutta kun olin Venäjällä ja kävin koulussa siellä, tykkäsin englannista, matikasta ja fysiikasta. Nyt koulussa opiskelen käverin kanssa samassa luokassa. Sen takia on mukava käydä koulussa. Vapaa-aikana menen Allan kanssa johonkin paikaan, esimerkiksi keskustaan. Minulla on paljon hyviä kavereita nyt: Alla, kuka tuli Suomeen Virosta, hän on 16 vuotta vanha; Kostja tuli Pietarista, hän on myös 16; Jennifer, 15-vuotias englantilainen tyttö. Minulla ei ole harrastuksia, mutta on hyvä kun olen kotona ja kuuntelen musikkia tai olen tietokoneen ääressä koko illan. Tietokoneella pelaan GanjaWarsia tai osallistun keskusteluforumeihin.
Minun lempieläin on hevonen. Lempiväri on vaaleapunainen, vihreä, vaaleasininen ja musta. Lempiruoka on pizza ja liha. Lempipaikka maailmassa on Mexico, Argentiina, Espanja ja Venäjä. Lempibändi on RBD, Erreway ja kaikki muut. Ja lempielokuva on Rebelde Way (argentiinalainen ja meksikolainen).
Tulevaisuudessa menen Espanjaan joulukuussa. Koulun jälkeen varmasti menen lukioon. Haluan opiskella tulkiksi. Olisi hyvä jos voisin muutta johonkin toiseen maahan vaikka Espanjaan...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.