IRC-Galleria

Sunupppi

Sunupppi

Never say no to panda

LOLLauantai 20.01.2007 04:23

Datanomi on toisen asteen tutkinto, jonka suorittamiseen tarvitset Googlen ja järjestelmänäppäin+D CTRL+C ja CTRL+V -näppäinyhdistelmät. On hieman ristiriitaista, että datanomin työnkuva koostuu lähes kokonaan samojen näppäimien painelusta. Datanomin työhön kuuluu lisäksi esim. atk-tuki ja koneiden korjaus. 99. 4% datanomeista on työttömiä lopun ikäänsä. Loput 0,6% päätyy toimistotöihin ja elää tuskaisen sekä todella tylsän elämän. 80 % datanomeista on peliriippuvaisia ja heistä 60 % pelaa World Of Warcraftia. Datanomit ovat siitä mielenkiintoinen laji, että suurin osa pitää poikuuden hautaan saakka. Se pieni osa, joka naista saa, joutuu maksamaan siitä. Datanomin yleisin sairaus on masennus ja rannekipu.

Just just...


Counter-Strike

Counter-Strike (tiski-isku) on peli, jossa tiskataan, ja jos osuu lautasella toista naamaan, kuuluu "HEADSHOT"! Peli on suunnattu niille, joilla ei ole oikeaa elämää vaan "No-Life" tai "Half-Life". Peleissä käytetään myös hackeja, joilla saadaan muiden pelaajien olo entistä vittumaisemmaksi. Peliin on lähes yhtä helppoa juuttua kuin Runescapeen (tosin tämä peli on huomattavasti hauskempi) eikä sillä ei ole varsinaista ideaa. Suurin osa nörteistä vain tappaa toisia saadakseen itselleen orgasmin ja kasvataakseen vp:tä (Virtuaalipippeli). Headset on suuri osa peliä, koska sillä nörtit kommunikoivat keskenään tai paljastavat toisten pelaajien piilopaikat. Nörtin tunnistaa pelissä siitä, että hän ampuu sinut kulman takaa HEADSHOTilla, tai kilsan päästä tiskiharjalla.

Pieni vinkki:
Muista juoda ennen pelin alkua vähintään kaksi energiajuomaa(+Battery+ jne.), niin voit haxata jopa 50 kertaa paremmin. Ja mikäli vessahätä yllättää, niin muista, että Tosimiehet tekevät sen tuolilleen.

Ja niinpä niin...

Ja sit tämäki viel :S

IRC GALLERIA!

IRC-Galleria on pornografinen sivusto, jonne kaikki voivat lähettää paljastavia kuvia itsestään. Käyttäjät voivat kommentoida eli "kommailla" toisilleen. Jokaisen käyttäjän oletuskuvan on oltava tarpeeksi paljastava, mieluiten jonkun intiimialueen näkyen selkeästi. Kuvia kannattaa olla paljon, kaikki muokattuja ja vain pienellä sävyerolla toisistaan eroavia.

Toisin kuin jotkut spedet väittävät, IRC-galleria ja IRC ovat täsmälleen eri asia. Jos väität vastaan, sinut kastroidaan sukupuolestasi riippumatta. Gallerian ylläpitäjätiimiin kuuluu kolme noin 50-vuotiasta kaljamahaista miestä, jotka runkkaavat teinityttöjen kuville päivittäin. IRC-gallerian perustivat pari turkulaista pedofiileiksi tunnustautunutta eläkeläismustalaista. Heidän lopullisena tavoitteenaan on tehdä IRC-galleriasta maailman johtava Approved by pedobear -sivusto.

IRC-Galleriaa käyttävät etenkin teinitytöt ja -pojat, jotka tietävät olevansa cooleja, jos heillä on siellä muutama waretetulla Photoshopilla muokattu kuva. Galleriassa on helppo tutustua samoista asioista kiinnostuneisiin, uusiin ihmisiin, pitää yhteyttä kavereihin ja vaikka löytää vanha lapsuudenystävä uudelleen! Se onkin nimestään huolimatta useimmille käyttäjillemme ensisijaisesti kommunikointiväline. IRC-gallerian keksimisen jälkeen teinipoikien liikkuminen on vähentynyt 80 % mutta oikean käden ojentajat ja hauikset ovat taasen kasvaneet huomattavasti jostakin syystä.


http://hiki.pedia.ws/wiki/Etusivu

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.