IRC-Galleria

Yhtä oopperaaSunnuntai 18.02.2007 23:18

Garibian kautta, bileisiin ja illaksi Tarmon teatterille...

Yhdeksi piti ilmestyä Naantaliin uuteen kiinalaiseen syömään. Ilmaista ruokaa kyseessä, sillä isoäidin 96-vuotis juhlamehubileet.
Matka alkaa ja koukkaamme Garibian ovilla hakemassa lisää jengiä kyytiin. Pakko mainita, että näin Jann Wild(?)&Rose Avenuen kylpylähotelli Garibian ovilla odottelemassa kyytiä, mutta on myös pakko mainita etten äkkisellä katsomisellakaan huomannut onko solisti mies vai nainen.

Meno bileissä oli erityisen kovaa... ainakin jos puhutaan ruokailutahdistani. 3 lautasellista ruokaa, 2 litraa colaa ja kaksi pannua teetä menivät sopusuhtaisen sutjakkaasti alas. Pakkohan se nyt oli sillä maksumieheksi joutui isoäiti.

Vieläkään en ymmärrä miksei alkuperäistä ehdotustani bilepaikaksi hyväksytty. Eihän siinä, että viettetään 96 vuotissynttäreitä Hesburgerissa ole mitään erikoista?
Synttärisankari saisi pahvista tehdyn kruunun ja saisi istua järjettömän kokoisella tuolilla.
Kaikki saisivat ilmapallon jossa komeilee Hesburgerin logo. Lisäksi juhlakalu saisi hesestä formulan lahjaksi.
Ja mikä parasta; Jokainen saisi valita itselleen juoman, ranskikset tai pehmiksen!

Ilalla seuraamaan Tarmon teatteriin ensi-illassa ollutta Lapualais Oopperaa. En ole mitenkään erityisen kiinnostunut teatterista, mitä joskus tulee katsottua, mutta tällä kertaa menin vain ja ainoastaan koska veli oli lavalla. En edes tiennyt, että hän osaa laulaa.

Show oli mitä oli ja katsomossa oli kuuma kuin pätsissä. Pakaste dallaspulla maistui suolaiseen 2 euron hintaan. Pakko mainita myös mieleenpainuvin kohtaus kyseistä hulabaloosta - nimittäin kumarrukset lopussa, ne kun eivät kestäneet 10 minuuttia enempää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.