IRC-Galleria

Olen tässä miettinyt, että pitäisikö allekirjoittaneen kirjoittaa viikon välein uusi juttu mahtavaan ja paljon luettuun blogiini?
Näin voisin toimia sillä joka päivä ei kumminkaan jaksa kirjoitella ja pidempiäkin tekstejä on hauskempi lukea myöhemmin.

Keväisessä ilmassa on mukava pyöräillä kouluun ja harrastuksiin kun lämmin, mutta vieno tuulenvire pöllyttää hiuksia. Törttöilevät autoilijat kyllä joskus panevat pannun pihisemään, mutta palaan edelleen huoltoon josta olen jo aiemmin maininnut.
Huomasin jälleen yhden huollon erheen joka ei olekkaan enää mikään pieni tai kulutuksesta johtuva vaan virheen joka pistää koko pyörän huoltoliikkeen ammattitaidon koetukselle.

Eihän virhe mitenkään vakava ole ja onneksi sillä ei monien mielestä ole väliä, mutta allekirjoittaneen mielestä on. Takarengas on asennettu väärinpäin. Ei mikään ihme ettei mutkissa ole pitoa, mutta suoralla pitoa on vaikka muille jakaa.
Rengas alkaa menemään aika huonoon happeen kun se on kolme viikkoa pyörinyt väärinpäin useita kilometrejä.
Mitenköhän huolto on suunnittelut pyöräni kulkemaan? Renkaassa on selvä kuviointi minkä kuuluu pyöriä eteenpäin (>>>), eturenkaassa tämä onkin onnistunut, mutta takarenkaassa taas ei (<<<).
Aika jännä etten ole aiemmin huomannut kyseistä virhettä, mutta lisätäänpäs myllyyn vettä tuttuakin tutummalla mainoslauseella "Eikä siinä vielä kaikki..."

Pelistä putosi myös vaihteet alkumetreillä jo pois. Hyppii ja pomppii minkä kerkeää kyseiset ketjut ja rattaat. Myös juuri vaihdettu keskiö paukuttaa.
Jarruissakaan ei turhan paljon ole jarrutehoa, eikä sovi unohtaa myöskään niitä pieniä pultteja ja muttereita mitkä olivat löysällä ja putoilivat maanteille minkä kerkesivät... nekin piti itse kiristää.

Mitäkö huollosta ja uusista osista sitten maksoin?
- En paljoa jos verrataan mitä sain takaisin huollosta ja palvelusta, vain huokeat 233 euroa, eli noin 1400 markkaa.
On muuten aika jännä kuinka euroissa ei hintaa ymmärrä, mutta kun sen muuttaa markoiksi alkaa luvut hirvittämään. Pieni hintojen nousuko tapahtunut valuutan vaihdon aikana?
- Ei toki.

Huomenna rähjäämään kyseiseen firmaan ja katsomaan saanko pyörän huoltoon a) ilmaiseksi b) jonojen ohi vai c) toiseen firmaan huoltoon minkä pojat sitten maksavat.
Mikäli mikään näistä ei toteudu revin koko firman huollon alas kuluttajasuojaviranomaisten avulla. Minullehan ei paskaa myydä, ei edes paketissa.

Kyseistä firmaa tuskin tulen enää koskaan käyttämään. Tämä vahvistaa minun ja usean muunkin henkilön käsityksiä polkupyörähuoltojen laadusta. Itse tekemällä saa paremmin tehtyä kaiken. Saa renkaat oikein päin jne... minä kun nokkelana ajattelin säästää itseni vitutuksen multihuipennukselta, mutta kuinkas kävikään?

Reklamaatio pitäisi taas suorittaa. Juuri sain Coca-Cola Comppanylta korvaustuotteita postista. 2x0.5 litran pulloa normaalia Cola juomaa. Tietenkään en sellaista moskaa juo joten myin molemmat pullot pieneen ylihintaan pois.

Eilisestä päivästä jäin muutenkin reilusti voitolle netoten 3 eurolla 6.10 e.

Tosin tämä reklamaatio koskee juomapussia mikä vuotaa pahemmin kuin spaghettisiivilä.
2 litraa tunnissa on aika hyvin jo. Palvelu tosin on ammattimaista ja hyvää jonka vuoksi kyseistä firmaa tulen useamminkin käyttämään.


Sähköiset kuvapalvelut ovat käteviä ja viime kesän purjehduskuvat hittejä. Tai näin ainakin luulen. Saksalainen firma otti allekirjoittaneeseen yhteyttä ja pyysi lupaa käyttää yhtä seilauskuvaa verkkosivuillaan. http://www.argos-yachting.de/ kyseinen firma on edellä mainitun linkin takana.

"If u have it, you don't need it. If you need it, you don't have it."

/part

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.