IRC-Galleria

Kaikennäköistä sanos kätilö... Kaikennäköistä sanon minäkin.
Paljon on tapahtunut, mutta yhtenä päivänä oli taitoa kirjottaa muttei halua kirjoittaa.
Toisena päivänä taas oli halua kirjottaa, mutta ei taitoa kirjoittaa.
Jätän siis kirjoittamiset vähemmälle kun näen sen sopivaksi ja rustaan kun näen sopivaksi.

(Ah, mikä prologi)

Partiomarssiin tuli osallistuttua kyllä. Tänä vuonna marssin koko helahoidon, mutta pieniä puutteita oli tänä vuonna. Paraatiasu oli aika pop rullalautailukengillä joissa oli valkoiset nauhat ja logot. Siispä meikäläinen passitettiin lippulinnaan kantamaan Suomen lippua kun en saannut arvosteluun osallistua.

Lippukunta täyttää tänä vuonna 90 vuotta ja marssi piti voittaa, mutta ylläri ylläri Turun Sinikotkathan ne rönisivät palkinnon. Noh, toiseksi tultiin eli ainakin tulosta parannettiin ellei muuta.

Viime vuonnahan en marssinut vaikka marssimassa olinkin. Nimittäin lippukunta lähti kun allekirjoittanut oli jäätelökioskilla, mutta mitäs pienistä.

-

Sain basson kasaan. Nyt pitäisi jarrujen ja vaihteiden toimia. Nyt sitten odotellaan jännityksellä mitä huomisella koulumatkalla hajoaa. Huomenna voisi hakea pyörään mittarin - wanha kun kului pois.

Osien asennus onnistui suhteellisen kivuttomasti... ehkäpä sen takia, että samat huollot on tehty joka vuosi viimeisen neljän vuoden ajan. Eiköhän siinä ala sen homman jo hatsaamaan. Ei tullut kuin muutamat ärräpäät huudahdettua.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.