IRC-Galleria

Vuoden 2007 saldo.Keskiviikko 02.01.2008 18:07

Vuosi, jossa tapahtui ehkä eniten tähän astisessa elämässäni. Tai ei ehkä eniten, mutta sellasia asioita, jotka tulee vielä vuosienkin päästä vaikuttamaan suuresti mun elämääni. Sellasia asioita, joiden takia on naurettu ja itketty. Aika tunnerikas vuosi ollut.

Ensimmäinen heti vuoden alussa tapahtunut suuri muutos oli tää koulun alkaminen täällä, ja sen myötä muutto Turkuun. Se oli jo itessään sellanen tunnemyräkkä, jota vieläkin joskus saa oikein urakalla käsitellä. Ja mitä se muutti mun elämässäni?

Muutin tänne, olin yksin. Viikot meni joskus hitaammin, joskus nopeemmin, mutta aina ne jakso sillä varjolla, että tiesi pääsevänsä viimeistään perjantaina täältä pois, ja kattomaan kaikkia ihania rakkaita ihmisiä, ja tekemään kaikkea kivaa teidän kanssa. Vuosi meni itseasiassa aika äkkiä.

Nyt vuoden lopulla, kun me Arin kanssa erottiin, oli se toinen suuri muutos. En sitä sitten ala tässä pohtia kumpiko oli suurempi, molemmat tulee kuitenkin vaikuttamaan mun tulevaisuuteen hyvin paljon. Nyt yhtäkkiä mulla ei olkaan niitä viikonloppuja enää, joiden varjolla jaksaa. Täytyy opetella paljon uudenlaista elämää. Mutta olisittepa te ihmiset silti pysyneet mukana, te helvetin rakkaat paskapäät. Sellasina mä teidät tuun muistamaan. :> (Ja sä tiedät, jos olet yksi niistä!)

Menneen vuoden aikana sain tutustua paljon myös uusiin kivoihin ihmisiin, mutta koska mä panostin aina enemmän siihen aikaan jonka mä sain viettää teidän kanssa, niin en juurikaan ole kiintynyt täällä kenenkään, mutta joihinkin muihin sitäkin enemmän. Edelleen täällä jotenkin orpo olo, mun sydän on ihan toisessa paikassa. Se jäi matkasta pois kai.

Noh, se mitä ennen oli...Nyt ei oo sitäkään.

Mut uusi vuosi elettävänä, joka taas tulee jättämään varmasti omat jälkensä. Menneille ei voi enää mitään, kukaan niitä ei osaa muuttaa, ne voi ainoastaan korjata.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.