IRC-Galleria

[Ei aihetta]Torstai 11.10.2007 03:24

PreScriptum: monet tekee samaa, elikkä nämä tavat eivät ole pelkästään "minun" tapoja.
joo tiiän ihan turha sanoa. mut tulee aina sellanen "hei, minäki teen tota! ei oo pelkästään sun tapa!" -fiilis ku lukee noita muita kirjoituksia. :D

1. Pakkomielle pitaa kaikki tasapainossa, esim jos kosken toisella kadella jotain esinetta vahingossa minun on PAKKO koskea tarkalleen samalla kohtaa samaa esinetta toisella vastaavalla ruumiinosallani.

2. Pakko heilua kokoajan, oikeasti olen varmaan ylivilkas tai jotain. Liikkeessa aina tunneilla etc.

3. Sanon asioita joita en haluaisi, vahingossa ja ajattelematta. ei oikeastaan outoa paitsi etta teen sita KOKOAJAN. Olen liian spontaani.

4. Puhun itsekseni, usein ja melko kuuluvasti.

5. Ns "suorittaminen" teen jotain juttua ja jatan sen kesken aina vaikka olis kuinkka hyvalla mallilla.

6. perfektionismi taysin turhissa asioissa esim kannykkapeleissa (BOUNCE) pakko vetaa vaan kuolematta kertaakaan vaikka olis jotain varaelamia.

7. Ilmeilen tyhmasti ja en edes huomioi sita aina itse.

8. Saatan tervehtia ihan ventovieraita ja ne on silleen "ok mita vittua?" ja myos spontaanius painaa paalle usein (liian avoin ihminen olen)

9. Vittuilen kokoajan, jatkuvasti, kaikille, aina ei tieda olenko tosissani vai en ja en oikeastaan tieda itsekkaan.

10. Valehtelen itselleni. Muille en tykkaa valedella mutta itselleni kylla. Taman takia olen aina myohassa ja kaytan paljon defensseja.

11. olen yoihminen , tykkaan vaeltaa itsekseni paikoissa jonne muut eivat mene siihen aikaan (hautuumaat etc).

-hups unohdin pari

12. Black outit, kärsin näistä kokoajan ja kaikkialla. Teen jotain tai olen sanomassa jotain ja unohdan hetkeksi koko homman. Perseestä se on.

13. Space outit, vähän kuin pysähdysepilepsiassa, jään vaan paikalleni tuijottamaan eikä muhun saa hetkeen minkäänlaista yhteyttä, pitää huutaa korvaan ja ravistella että tajuun. Yleensä en oikeastaan keskity edes mihinkään vaan jumahdan vaan tapittamaan jotain.

14. Ns "ruumiistairtautumis"-kokemukset. Näitä tulee aina joskus kun olen vitun väsynyt, vähän kuin space outit , mutta vitusti oudompia. Tajuan kaiken ja huomioin itsekseni mutten vastaa enkä ns:reagoi mitenkään. Kestää noin 30 sekuntia tai jotain ja sitten olen taas melkein normaali. Vähän vaan, "mitä vittua tapahtui?". Tuntuu vähän kuin tippumiselta kun tajuaa taas asioita.

15. Deja vu ilmiot ja enneunet. Näitä mulle oikeasti tapahtuu aina sillointälloin, jos satun näkemään unta ja muistan sen aamulla kun herään niin se on yleensä enneuni. Ja noin viikkoa unen jälkeen se tapahtuma tapahtuu ja mulle tulee totaalinen space out jotain minuutiksi ja sitten kysyn kaverilta että "hei, tapahtuiko tää joskus aiemminkin?". Eivät yleensä ole mitään maatakaatavia unia, yleensä vaan arkipäivän tapahtumia joita näkee ennalta ei esim lottonumeroita etc. Jotain yksittäisiä kommentteja eri paikoissa (myos paikoissa joissa en ole käynyt ennen) etc. Varmaan kaikilla on jotain tällaisia?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.