IRC-Galleria

Moi!Maanantai 10.11.2008 01:27

En yleensä jaksa tai nää oleelliseks valittaa vanhemmista.. Oli ne sit puol tai oikeita.. Mutta tänään palo hermot täysin tähän politiikkaan että tuttujen tuntema sinikka joka ihanaisesti on tuhlaillut faijan perintöä ja elää about faijan masseilla tälläkin hetkellä (saa sen hurjat alle 1000e kuus käteen..)

Mut tän purkauksen syynä on se että kun kerrankin oon ollu kiltisti ei mitään ongelmia siivosin huoneeni jopa.. Ni silti löytyy valituksen syytä ja angstaamista ottaisin sen ilomielin rakentavana kritiikkinä JOS ois aihetta..

Mutta lähetäämpä siitä kun kunnioitusta ei ole ja turhasta asiasta tullaan niin vitun kaikkitietävänä avautumaan ja oletetaan että kuuntelen ja kumarran "oi en tienykkään tota kiitos sulle ku aukasit mun silmät" paskaa.. Vaan jos sanon rehellisesti oman mielipiteeni joka ei tälle naisihmistä muistuttavalle oliolle ole mieleen se sanoo sanasen pari faijalle ja kyllähän nuhteeton Sinikka on oikeassa..

Okei oon ite hommanu itteni tähän tilanteeseen mut ottaa niin vitusti päähän ku joku siipeilijä jonka faija on ottanu mukaansa räkälästä siinä pelossa ettei sais ketään muuta loppuelämäkseen hyppii silmille aiheetta alkaa vituttamaan kunnolla..

Haluisin vaan elää omaa elämääni en jaksa nostaa mellakkaa siitä vaik faija on väärän ihmisen kanssa ja ton takia mitä on tapahtunu tässä vuosien saatossa sisko on katkassu välinsä faijaan ja halveksii tätä faijan nykyistä..

Tuomas Kiittää Ja Kuittaa :3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.