IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 10.08.2009 18:06

Leluasemies aiheutti piiritystilanteen

Pietarsaari
Jukka Iiskonmäki
Leikkiaseen kanssa liikuskellut mies aiheutti piiritystilanteen Pietarsaaren keskustan tuntumassa maanantaina iltapäivällä. Poliisi sai ilmoituksen kiväärin kanssa Raatihuoneenkadulla liikkuneesta miehestä ennen kello neljää iltapäivällä,
Poliisin mukaan 1967 syntynyt mies oli tullut ulos autosta ja liikuskellut kadulla ja pysäköintialueella
kiväärin näköistä esinettä kantaen. Läheisistä taloista miehestä ilmoitettiin poliisille, ja viranomaiset saapuivat paikalle kolmen partion voimin.
Poliisi piiritti läheisen korttelin, ja mies tavattiin kivääreineen kerrostalon sisäpihalta. Kyseessä oli muovikuulilla ladattava leluase, joka poliisin mukaan kuitenkin on melko voimakastehoinen.
- Ei mikään tappoase, mutta muovikuula lävisti kokeessamme aikakauslehden. Miehen havainneiden silminnäkijöiden mielestä leluase näytti kauempaa katsottuna oikealta aseelta, Pietarsaaren poliisista kerrotaan.
Kukaan ei loukkaantunut välikohtauksessa, ja poliisin mukaan miehen tarkoitusperät ovat vielä epäselvät, Miehen itsensä mukaan hänellä ei ole ollut pahoja aikeita. Hän ei myöskään ollut humalassa saapuessaan autolla tapahtumapaikalle.
Miestä epäillään toisten vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapidosta, ja lelukivääri on otettu viranomaisten takavarikkoon. Se päätyy todennäköisesti tuhottavaksi tai poliisin huutokauppaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.