IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Perjantai 08.08.2008 02:50

Kohta on perjantai, huu. mun ihana "pieni säätö" tulee mun luo ja hakemaan mun tavarat <3
vielä ööö...ööö... 17tuntia, huh.

No mutta asiaan turhat siirapit sikseen, mä olen touhunnut tänään koko päivän, ja tämä kämppä ei muuttunu miksikään, laatikot loppu kesken niitä piti hakea, siinä neljän aikaan muistin että voisi syödä jotain.
tunti sen jälkeen mä sain jonku ihme hermoromahduksen, purskahdin itkuun epätoivoisena, istuin puoli tuntia keittiön lattialla ja huusin ja itkin, sen jälkeen tein paukun ja siitä se homma sitten taas lähti rullaamaan, paljon on saatu aikaiseksi ja paljon on vielä tekemättä.
Keittiö on kohta kondiksessa, jahka saan perseeni tästä penkistä niin teen sen loppuun. sitten saa riittää tältä päivältä.

Huomenna jos heräsi aikaisin ja lähtis maali kauppaan, tuo laikan raapima ovi pitää maalata. ja sitten vaan minuutteja laskemaan :D

marssijärjestys on siis se että huomenna kun auto tulee pihaan, nakataan kyytiin kaikki kemijärvelle menevät romppeet, sitten ajetaan kemppaan, ollaan äitin luona yötä ja lauantaina päivällä ajetaan takasin posiolle, lyödään autoon kirkkonummelle menevät tavarat ja soitetaan kiinteistö hemmo tekemään lopputarkastus ja sitten starttas auto kohti etelä suomea

WUHUUUUU!!!! vittu, oikeesti!! mä tein sen, mä vittu tein sen.
Mun kaveritkaan ei uskoneet tähän, et mä oikeasti jätän se kahelin ja painun helvettiin, mutta mä tein sen, mä todella tein sen. voi luoja.

JESS!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.