IRC-Galleria

huhhei...Keskiviikko 01.08.2007 23:20

elokuu jo... hmmps.

mä aloitin uudes työpaikas maanantaina, Loimaalla taas. Oon ihan sekaisin kun tutustun nyt parin viikon ajan vähän joka paikkaan ja osastoon siellä...joka päivä eri paikassa...huh, oon ihan pyörällä päästä, pitikö mun oppia jotain?

15.8 aletaan sitte tekemään niitä meidän "omia öitä", mitä varten meitit neljä sinne palkattiinkin, sitä mä odotan, pääsis tekemään öitä jo.

Ja mitäs Mikko, sekin pääsi Loimaalle töihin, sen alkaa se homma koulutuksella ja sitte, en tiedä millon se sit oikein menee töihin...joku puol vuotta kai. Pari viikkoa vielä tuolla vanhas työpaikas, itseasiassa se irtisano ittens just tänään, eli 2viikkoa siellä.

Me muutetaan Loimaalle nyt sit varmaankin 11.8...ensin vuokra kämppään hirvikoskelle ja sitten vuoden vaihteessa varmaankin sinne ihka omaan rivariin, sitä mä odotan. Kuin voi NÄIN PALJON ketuttaa tää ikuinen pakkaaminen ja muuttaminen ja kamojen roudaaminen... toivottavasti sieltä rivarista ei sit tartte muuttaa piiiiiiiiiiitkäääääääään aikaan.

Ja niin...surun päivä. me päädyttiin sihen ettei varmaankaan oteta nyt sitten tuonne vuokrakämppään ollenkaan nettiä, päätettiin selvitä ilman...jopa minä. saa nähdä millaset on vierotusoireet...salaa yöllä hiivin äidin luokse nettiin, gayllerianisti..."emmä rakkaani mitään nettiä tarvi, turhaa touhua!" Niinpä niin...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.