IRC-Galleria

Usagi-chan

Usagi-chan

WHY AM I STILL HERE ;_____;
Tiedättekö tunteen, kun ette välttämättä haluaisi tehdäkään asiaa X, mutta teidän tavallaan täytyy? Ainakin jottette tuottaisi pettymystä muille.. Minulla on tasan tällainen fiilis Hikaru-cossini kanssa.
..mä en vaa jotenkin saa tehtyä mitään.
..Ja Usagi-cossin kanssa sama juttu..
..Tekis melkein mieli jättää koko Desu väliin ja jäädä mököttää kotiin.
MÄ EN LUOVUTA!
No okei, nyt sain noi yläosan kaavat vihdoin ja viimein kopioitua, mutta nyt täytyy vielä leikkiä mittanauhan kanssa ja varmistella ne, koska en enään ikinä luota valmiisiin kaavoihin suoraa lehdistä.
Olen tehnyt kunnon perusteelliset listat mitä täytyy tehdä ja milloin ne kykenee tekemään.
Eli kaikki leikkaamiset, maalaamiset yms. säädöt menee iltoihin kun ompelukonetta ei voi käyttää.
Minun on yritettävä kestää selkäni ja lonkkieni kiduttaminen yrittäessäni "ylettyä" lattialle (yknow, en kykene juurikaan kontata -> joudun taittaa itseni kaksinkerroin kun jalat suorana ja yrittää sohia jotain siellä lattiatasossa..jos ette jo tiennyt), koska ihmiset -tarkemmin ottaen VAIN äitini, ei tykkää että valtaan keittiön pöydän kankaiden leikkaamista/kaavojen säätämistä varten siksi 15-30 minuutin ajaksi JOLLOIN KUKAAN EI KÄYTÄ KEITTIÖN PÖYTÄÄ, EHKÄ KÄY VAIN JÄÄKAAPILLA. Toisinsanoen en mene sinne kun hän tekee ruokaa tai lukee lehteä tai syö. ..argH?

Ja nyt.. koska äitini tulee vasta yhdeksältä kotiin, teen nyt kaikkea mahdollista kivaa eli menen leikkelemään hikaru-cossin kankaita alakertaan :D:DDDD
Laterness!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.