IRC-Galleria

Villakoiraimuri

Villakoiraimuri

semmotti.

"EI SIEL OO EMILIA VESSAA!"Lauantai 06.09.2008 21:22

Eilen tosiaan Emppu tuli Euraan, ihan vaan moikkaamaan mua. Ensin oltiin ajelemassa ja sit oltiin Vison (ja Alkon) pihalla parkeissa tsiigaamassa ihmisiä. Sit yhtäkkiä Emppu sanoo et "vittuku tekee mieli ryypätä" ja siitä se ajatus sitten lähti! Vai miten se meni, vai mikä se oli.

Lauraki tuli messiin ja aloteltiin meillä. Mitäs me mahdettiin juoda.. Salmiakkikossua, lonkkua, black cattia, siideriä, leijonaa, mariannea.. No sit aika hiprakassa äiti heitti (siis me oltiin hiprakassa, ei äiti) meijät bubliciin, kello jotain puol 12 ehkä. No siellä sit heti otettiin jotain juotavaa, en vaan kirveelläkään muista mitä. Mariannea varmaan, ja jossain vaiheessa Tomi tarjos meille Kelkat ja sit join jotain Muumia, mitä suositeltiin.. :D En tiiä. Vadelmia siel ainaki oli! Sit Emppu ja Tomi lähti jossain vaihees Osmaan taksilla ja me mentiin Lauran kans peräs valomerkin jälkeen Jounin kyytillä. Miten se jaksaaka meitä? :D Heitin sitä kassilla. Haha. Sit Osmas join yhden Mariannen ja yhen Kelkan, en vissiin muuta (kai?) ja sit olin ihan et hyiyöknamhaluunnukkumaan! :D Jouni sit heitti mut kotiin vähän ennen neljää.

Oli paaaljon tuttuja menossa mukana, ja juttelinki osan kanssa.

"Onks kassi pysyny aisoissa?"
"AHA, sori..."
"EMILIA, EI SIEL OO VESSAA!"
"Maissi? Maisa!"

Aikamoista. :)

Ei uskalla mennä vessaanka ku sieltä tulee housut kintuissa pytyllä istuva viiskymppinen äijä vastaan. =D Ja puhun siis naistenvessasta!

"ÄITI MILLAI SUN HIUKSET ON?" (kuva)
"Mä otan kuvan!"
-ET VARMANA OTA, se on seuraavaks jossain netis!
"Juuu, iiärseegalleriaan pistän varmasti."

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.