IRC-Galleria

Villakoiraimuri

Villakoiraimuri

semmotti.

VKL!Perjantai 24.10.2008 18:52

Onhan se ihan siistiä. :) Töissä toisiksviiminen tunti juteltiin baareilusta ja viinoista, ei ollut töitä ku maustepaisti oli vielä pyörimässä.

"MÄ LUULIN ET SE OLI LIHAA! Hyi vittu!"

"BB Einari vai?" <virne> x1000!

Pudotin eilen ration lattialle, meni rikki mut Veera sai korjattua. No, tänään tiputin sit toisen kerran ja meni taas rikki, no tälläkertaa Taina korjas ne, mut sit ne ei enää soinu.. No sit kolmannenki kerran ne putos vielä (ihan vahingossa, oikeesti!) ja sit ne soi taas. :)

Tahtoo baariin, tahtoo ryyppäämään! :( Kuka lähtee mun kanssa johonkin hunningolle tänään tai huomenna? Vapaamuotoiset ilmoittautumiset osoitteeseen... :'D

OIKEESTI TAHTOO!

Emppu on töissä, Lauralle tulee mies, Suvi siivoo ja menee pizzalle, toinen Suvi ei tuu lainka Osmaileen, Veera menee talkoisiin.. Vittu! Joo, sitku mulla olis piiiitkä viikonloppu ni EI!

Sorry porukat! En saa vieläkään laitettua kuvia koneelle ku kamera on kotona, ja oon nyt kotonakotona ku kotona ei oo nettiä vielä. :'D No mut siin nyt ei oo mitään nähtävää, sekanen lätti! No kuvat on kyllä otettu jo, ja onneks sillon ku oli (vielä) siistiä. :)

NIIJAMUUTEHEI!
Tiistaina ajoin Raisioon ihan ite! Antin kans lähdettiin mun päähänpistosta. Soitin ensin Raision Faunattareen ja kysyin onko niillä rottia, ja olihan siellä. No sit lähdettiin sinne. :) Nyt mun tykönä asustaa sit Vilman lisäksi Lulu, Amanda ja Kerttu. <3 Pallerot.

Eihän yöllä meinaa saada nukuttua ku nuoriso (L&A&K) painaa miljoonaa asumuksessaan ja Demi haukkuu niitä. Demin peti on mun sängyn puolella lattialla ja sieltä kuuluu vähän väliä "mmmrr.." ku se kuulee rapinaa. :D Makuuhuoneen oven on pakko olla kiinni, muutenhan se haukkuis koko ajan, et voi oven kiinnipitäminen vähän hillitsee sitä..

Lupaan kuvia viimeistään ensiviikolla! :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.