IRC-Galleria

Villakoiraimuri

Villakoiraimuri

semmotti.
Se oli noin 08:00 - 14:00 ilman yhtäkään taukoa oltiin niittämässä ensin kaks kesantopeltoa(?) ja sit lehmien laidun viimiseks. :> Oli kyl aika hauskaa, heh.
..Ainakin siihen asti kunnes se prkleen traktori rupes vittuilemaan, ei oikeen tiedetty mikä siihen tuli yhtäkkiä. Ekalla pellolla se ei keränny lainkaan mimmosiakaan heinäkasoja peräänsä, mut toisella pellolla tuli kauheet kasat perään. Toi pelto oli varmaan kirottu, ku vaik se silppuri oli ylhääl, ni silti tuntu ettei valmetti jaksanu vetää. =/ Monta kertaa tultiin traktorist alas kattomaan et mikä siel ny mahtoi ol, epäiltiin et pelto oli liian märkä tai et ne heinät olis haitannut tai kone liian alhaalla, mut ei mikään auttanu. Oli pakko soittaa Kallemenipäälletaikkaalle apuun, ja sielt se sit tuliki jeesaamaa hetken pääst. Totkai Valmetti toimi ku unelma ku Kalle kokeili, mut onneks Kalle jäi sit odottamaan ja sit ku me ajettii Piian kans ni pellon toises pääs se teki sen taas, vauhti himmas ja kierrokset oli 20 ja vähä yliki parhaimmillaan.

"KONE HUUTAA HOOSIANNAA!" Piial men vähä hermot ku se selitti Kallel ja Kalle vaa syytti et oli väärä vaihde pääl. :'D

Onneks kakkostiel se ei tehny mitään temppujans.. Hiuka ihmiset katto ku muijat traktorin kans liikentees, heh.

"Eiks ne ny tajua et naisetki voi ajaa traktorii?" -Piia.

Sit ku mentii niittämää lemmujen laidunta, ni mentii yhdes avaamaa niit sähköaitoi.. Mä avasin ylemmän ja Piia alemman, sit Piia antoi molemmat mulle ja meni ajamaan traktorin sin laitumen sisäpuolel, just ku Piia oli tulossa sulkemaan niit porttei, ni onnistuin sit saamaan sähköiskunki siit alemmasta langasta perkele. :) Aiai. Sit se pää lähti irti siitä langasta ja Piia noukki sitä sieltä lehmän paskan joukosta, hehheh. Vähän oli naurussa pitelemistä ku muutenki molempii vitutti. =P

Mut se siitä sit, mun vaan piti lyhkäsesti kertoo et sain sähköiskun, mut tuli taas romaani.
No, joku sai taas vähän luettavaa. ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.